Hva smaker bedre enn en mør biff? Og hvis du lager en god salta til og pesto da blir det fest om så det er midt i uka.
Hva smaker bedre enn en mør biff? Og hvis du lager en god salta til og pesto da blir det fest om så det er midt i uka.
Har du lyst til å gi den tradisjonelle ribba spennende nye smaker? Her har du en oppskrift som løfter retten til nye høyder.
Mange forbinder fenalår kun med tynt oppskåret skiver, men prøv denne oppskriften på bakt fenalår og du vil bli overbevist om noe annet.
Det er klart at denne omeletten blir svinaktig. Det kommer selvfølgelig at en av ingrediensene er svinekjøttdeig.
Reinsdyr er noe av det mest eksotiske kjøttet vi har her i Norge og som vi blir misunt av verdens beste kokker. Reinsdyrstek med tyttebærsaus er noe du må prøve.
Svinefilet er en veldig takknemlig råvare siden den ikke trenger veldig lang tilberedning. Denne retten ser og smaker mer luksuriøst enn hva summen av ingrediensene tilsier.
Sodd er tradisjonskost så det holder. Og i disse retro- og bærekraftorienterte tider, kommer lapskaus og sodd opp som noe vi bør sette på menyen. Her er en oppskrift fra Wales.
På en kald høst- eller vinterkveld er det godt å kunne varme seg på en glohet suppe. Lettsaltet lammekjøtt gir en deilig smak på suppa sammen med rotgrønnsaker.
Du kan lage risotto i uendelig mange varianter. Her en forseggjort sådan med deilig tilbehør som spekeskinke, røkelaks og asparges.
Med indrefilet av elg er det duket for et festmåltid. Her er oppskriften med masse godt tilbehør.
Hva smaker bedre enn rosastekt reinsdyrsfilet med masse godt tilbehør. Rein smaker av fjell og vidde og kjøttet er en sunn og mager delikatesse.