Pappardelle er en type båndpasta, ikke ulik fettuccine. I denne retten får den følge av kjøttboller i tomatsaus. Følger du oppskriften kan servere på halvtimen.
Når kjøttet får godgjøre seg over lang tid som i denne oksegryten, blir kjøttet så mørt at det nesten faller fra hverandre.
Enkelt, men du verden så effektivt for familiefreden. Gratinert kjøttdeig- og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover.
Denne retten lager du på maks 20 minutter. Grønnsakene woker du raskt i panna. Dermed kan du servere.
Lapskaus lages i uendelig mange varianter. Denne lager vi med pølser. Garantert raskt en av barnas nye favorittretter.
Denne oppskriften med torsk gjør at barna vil elske den. Også de som synes fisk ikke er godt.
Røsti er luksuriøse rivekaker - altså revne poteter og andre rotgrønnsaker som sprøstekes i panne og kan spises alene eller som tilbehør.
Aller best blir röstiene av rå poteter, men har du en del kokte poteter til overs, kan du blande de inn i røren. lag den mer fargerik med revet gulrot.
Lag denne retten der det faste fiskekjøttet av skrei blir pakket inn i myke friskere og skarpere smaker. Det er en god match. Det blir det sikkert over middagsbordet også.
Her er oppskriften på en klassisk moussaka med full gresk pakke. Med kjøttsaus og hvitsaus selvfølgelig.
Denne retten er en tradisjonsrik norsk middagsmat du kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost og kokt poteter.
Roastbiff er manges favoritt enten som enkeltstående rett kombinert med salat eller som en del av et koldtbord. Slik lager du og tilbedrer du den.