Skjær squash i ca ½ cm tykke strimler, skyll vårløk.
Brun margarin i en stekepannen og stek svinefileten, krydret med salt og pepper raskt rundt det hele. Legg den til side.
Kok buljong, saft og finstrimlet skall av klementinene og soyasaus. Jevn sausen med maisennamel utrørt i kaldt vann.
Tips:
Bruk gjerne et glass med lokk til dette.
Smak til med salt og pepper.
Tips:
Du kan godt bruke 1 stk (økologisk) appelsin i stedet for klementin.
Ha i grønnsakene i en stekepanne, legg fileten over og hell over sausen. Ha på lokk og la det hele trekke ca. 10 min.
Skjær fileten i skiver, anrett med grønnsakene og sausen og pynt med klementinbåter. Server med kokte poteter.
Vi har enda flere fristende oppskrifter med svinefilet
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig