Baked Beans er et klassiske tilbehør til egg, bacon og pølser i England.
Etter 15 minutter på grillen får hvitløken en myk og mild på smak. Du kan spises som de er, eller videre i når du skal lage dressing til grillmaten.
Franskmenn elsker pateer. Her er en oppskrift med laks som du helt sikkert vil like.
Franskmennene kan det med å lage pai. Denne oppskrift er en skikkelig deilig variant med både pølser og cheddar.
Skarven kulinariske teater i Tromsø serverer disse tapasrettene. Og velvilligst delt sine syv oppskrifter med deg.
Denne salaten er veldig god til en tapasbuffet eller som erstatter for poteter og grønnsaker som tilbehør til kjøttet. Følg den enkle oppskriften.
Postei eller paté er malt av farse av kjøtt, fisk eller innmat. Paté har som regel grovere struktur enn postei. Den også kan fungere som egen rett. Postei servere du i formen som den er stekt i.
Hjemmelagete karbonader med løk er en klassiker vi aldri går lei av. Spesielt siden oppskriften er så lett å lykkes med. Det tar deg 15 minutter å bli helt.
Med denne oppskriften på hjemmelaget pizza med biff, hvitløk- og urtesaus får du toppkarakter rundt bordet.
Gni kalvesteken inn med salt og pepper, brun den raskt i smør i gryta. Slå på vann og fløte, og etter ca. 1 ½ time har du en herlig rett å servere.