At ikke suppe er mettende, er denne kraftpakken motbeviset til. Hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager - eller fryse ned overskuddet.
At ikke suppe er mettende, er denne kraftpakken motbeviset til. Hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager - eller fryse ned overskuddet.
Her er en oppskrift med breiflabb som du garantert vil bruke flere ganger. Du skal bruke basilikum og en rekke andre ingredienser og toppe med safranpasta.
Lam kan varieres i det uendelige. Lammesadel med grønnsakskompott er manges favoritt. Her har du oppskriften.
Lammekjøtt er det lett å få tak i. Renskåret kjøtt fra låret er godt og mørt og trenger ikke så lang varmebehandling. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.
Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryter. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.
Fårikålen kommer i mange forskjellige varianter. Her er oppskriften på den de helst spiser i Troms.Nemlig kjøttmølja.
Slik vil de ha fårikålen i Rogaland. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
Gnocchi er veldig enkelt å lage. Tar bare litt lengre tid enn å koke poteter. men du får utrolig mye igjen for innsatsen. Kanskje smaker de aller best dagen etter når du steker dem i pannen og serverer dem til fisk eller kjøtt. De kan også friteres.
Legg scampi på grillen etter at du har tredd de på spyd sammen med urter og eventuelt den smakfulle pølsen. Du kan også bruke paprikapulver.
Spekeskinke er nydelig når den får noen minutter i ovnen. Stekt blir den sprø og deilig, og helt perfekt i salater som denne i denne oppskriften.
Lag en salat med melon og fetaost. Det er så enkelt at du kan servere den i løpet av 15 minutter maks. Følg den enkle oppskriften du finner her.
Jordskokksuppe med spekeskinke er virkelig smakfull og delikat. Selvsagt med norsk spekeskinke som tilbehør. Her er oppskriften.
Kjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og koldtbordet er snart klart.