Stekt ris er en rett som går igjen i de aller fleste asiatiske land sine kjøkken. Retten finnes i utallige utgaver. I dag er det Singapore-versjonen du bør prøve.
Stekt ris er en rett som går igjen i de aller fleste asiatiske land sine kjøkken. Retten finnes i utallige utgaver. I dag er det Singapore-versjonen du bør prøve.
Dette er en rett som alle vil like. Dessuten er den kjapt å lage.
Denne retten må du prøve med svinefilet og tomater. På en halv time kan du servere alle rundt bordet. Følg den enkle oppskriften.
Raske, velsmakende retter er deilig på travle hverdager, og gratenger er perfekte til å bruke opp rester etter tidligere middager på. Her er oppskriften på skinkegrateng
Hamburger er manges favoritt. Dette er oppskriften på hvordan du selv lager alt, også dressingen.
Når butikkhyllene bugner av fersk skrei til hverdagslige priser prøv denne oppskriften. Den er faktisk både enkel og kjapp å lage.
Denne versjonen av seibiff er betydelig friskere enn den med løk. Både siden det er brukt norske epler og ikke minst tyttebær. Og minst er den enkel å lage.
Restemat er perfekt til pai. Har du rester etter middagen, er en pai tingen. Denne paioppskriften kan varieres i det uendelige. Her med kylling og spinat.
Her får du oppskriften på en spennende pastarett der røkt skinke og soltørkede tomater setter en ekstra spiss på måltidet. Rask å lage er den også. Du kan servere i løpet av 15 minutter.
Her oppskriften på brun saus som passer perfekt til kjøttkaker. Følg den enkle oppskriften.
Hva er kjøttkaker uten grønn ertestuing? Her får du oppskriften på stuingen som gjør susen.
Kjøttkaker med brun saus og ertestuing eller kålstuing til er veldig manges favoritt. Her får du oppskriften med tilbehør som er enkelt å få til.