Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Amerikanerne er kanskje mest kjent for å grille store kjøttstykker, men de er også glad i fisk. Og ørret er perfekt til grilling.
Tenk på denne hverdagsvennlige pastaoppskriften som en lettere versjon av den klassiske bolognesen. Den har smaken og hyggen forbundet med den klassike retten, men uten tyngden av den røde sausen. I stedet omfavner oppskriften sommerens grøde med friske tomater og nydelig basilkum.
Blomkålbiff er et vellsmakende og godt alternativ til biff for deg som spiser vegetarmat, eller vil tillføre kostholdet ekstra grønnsaker. Med den jemenske koriandersausen Zhoug blir dette et smaksintens og deilig måltid.
Prøv kokkelandslagets Gunnar Jensens grillet hval med syltet potet, bakt sellerirot og rømmesaus med ramsløk. Enkel å lage, og smaker himmelsk.
Denne deilige og smaksrike retten gjør den enkelt å spise vegansk uansett ukedag.
Denne biff-sandwichen er enkel og rask å lage. Spis den med en gang eller ta den med på tur. Vellykket blir det uansett.
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Makrell kan du også servere rå, men først må den marineres med lime og andre godskaer.
Med deilig miso- og sitronvinaigrette forvandles selv de enkleste grønnsaker til en uimotståelig smaksopplevelse.
Argentinerne har kanskje verdens beste oksekjøtt. Med denne oppskriften gjør du ytrefileten rettferdighet på grillen.
Makrell har fast fiskekjøtt og passer derfor godt til grilling. Enklest er det å legge fisken i en dobbelrist, da er det lett å snu den.
Du kan skjære biffen i porsjonsstykker og grille dem hver for seg. Da må du være ekstra påpasselig med tiden. Tilbehøret skal også grilles. Gled deg.
Ved å blansjere kålen før den stekes, får du fram med av den gode sødmen i nykålen.
Du trenger ikke mange ingrediensene for å lage et skikkelig herremåltid. Egg og hollandaise er det perfekte følge til den simple, men lukseriøse hvite aspargesen.
Aspargessuppe er den perfekte måten å bruke opp både skrell og endestykkene fra asparegesen. Med en liten skive røkelaks blir alle restene du har i kjøleskapet brukt opp til et nytt og deilig måltid.