Ørret:
Skjær ørretfileten i serveringsstykker. Krydre fisken med salt og pepper. Stek ørretstykkene i ca. 4 minutter oljen. Start med skinnsiden ned.
Tips:
Har du en grill tilgjengelig er det perfekt å grille fisken på en grillplanke i sedertre (eller annet hardt tre).
Potetsalat:
Kok potetene møre. Rør sammen sukker, chilipulver, spisskummen, timian, salt og olivenolje.
Potetene deles i mindre biter. Vend potetene i krydderblandingen.
Hakk spinat, skjær reddik i skiver, finhakk rødløk og grovhakk dill. Bland potet med spinat, reddik, rødløk, dill, lettrømme, majones og revet pepperrot.
Server nystekt ørret med potetsalat ved siden av. Pynt gjerne med noen friske urter.
Har du lyst til å gjøre noe annet med ørreten så se her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig