- Rens, skyll og tørk makrellene.
- Skjær noen skråsnitt tvers over ryggen. Dryss salt og pepper i buken og i ryggsnittene på fiskene. Fordel limeskiver og koriander i buken på fiskene.
- Pensle dem godt med olje og stek dem på grillen til de er gylne og gjennomstekt, 5-6 minutter på hver side.
- Grillet ananas:
Skrell ananasen, skjær den i fire og skjær ut den harde midtstokkene. Dryss på finhakket chili og drypp over olje. Stek ananasen på grillen til den er så vidt varm, 3 til 4 minutter. - Nypotetsalat:
Kok potetene møre, del dem i to eller fire. Rens og finsnitt vårløkene. Bland poteter, vårløk, gressløk, persille og timian. - Dressing:
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen i en liten bolle. Sett den over en kjele med kokende vann og rør til dressingen tykner. Bland dressingen med potetene. - Server den nygrillede makrellen med det gode tilbehøret.
Tips.
Lag potetsalaten før du starter med grilling av fisk og ananas.
Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen