Fyr opp grillen.
Lag marianden ved å blande olivenolje og kryderne i en stor bolle. Vend fisken i marinaden og la stå til grillen er varm.
Ha fisken på grillen og grill den på høy varme i et par minutter på hver side. Ta fisken over på indirekte varme og grill til den er gjennomstekt. Fisken er ferdig når den så vidt flaker seg når du presser lett på den med fingeren.
Lag mekiskansk crema ved å blande alle ingrediensene sammen i en liten bolle. Smak til med salt. Ha olivenoje, hvitviseddik, sukker, salt og pepper i et lite glass med lokk. Rist godt til du har en tykk vinaigrette. Bland sammen spisskål, vårløk, koriander og reddik i en stor bolle sammen med vinaigretten.
Grill maistortillas raskt på grillen til de er varme.
Server varme maistortillas med grillet brosme, kålsala og meksikansk crema.
Her finner du flere spennende tacoppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig