Timiangravet ytrefilet av rein serveres med smørstekte rosenkålblader, syltede beter og deilig og frisk persilleemulsjon.
Timiangravet ytrefilet av rein serveres med smørstekte rosenkålblader, syltede beter og deilig og frisk persilleemulsjon.
Chèvrepizza, en pizza bianco med smaksrik chèvre, kremet ricotta, søte pærer og fiken toppet med hasselnøtter og lys karamellsirup. Som kveldskos eller dessert.
En fyldig salat som kan minne om en cæsarsalat, lager du raskt av ferdigstekt kylling - eller rester.
En mettende lun middagssalat som strutter av sunnnhet og gode samker.
En slik maki kombinerer japansk teknikk med innslag av Italia samt de beste norske råvarer.
Denne retten kalles Baccalà alla napoletana og lages med salt torsk, men fersk sei fungerer også utmerket.
En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av såvel kalkun som grønnsaker.