Start med fyllet:
Rens og del paprikaen i to. Stek den svart med skallsiden ned, enten i panne, på et brett i stekeovnen eller grillen.
- Pakk inn i kjøkkenhåndkle og plast og la hvile til den blir så kald at du klarer å rive av skallet.
- Skjær i små terninger og bland med olje, sitron, koriander, chiliflak, salt og pepper.
- Tips:
Om du ikke har tid å bake paprikaen, kan du bruke ajvar som er paprika blandet med (noen ganger) aubergine. Eller erstatte den med cherrytomater som gir en annen smak. - Fortsett med kjøttet:
Gni inn litt salt og pepper i biffen og stek den enten i litt olje i en grillpanne eller klebefri stekepanne, eller på grillen. Stek 1-2 minutter på hver side og la hvile i 10-15 minutter før du skjærer kjøttet i roastbifftynne skiver. - Tips:
Du kan også bruke roastbiff til denne retten. - Bland ingrendiensene til majonesen.
- Tips:
Om du ikke har sennepsfrø, kan du bruke grov sennep.
Del baguetten opp i porsjonsbiter og smør først majones på , fordel deretter kjøtt, paprika og ruccula jevnt.
Server gjerne med båtpoteter eller potetsalat.
Se våre andre oppskrifter på biff-sandwich