Slik lager du klassikeren Moscow Mule
Moscow Mule er den historiske drinken som var med på å kickstarte cocktail-kulturen i Amerika på 50-tallet. Den er fortsatt mange bartenderes favoritt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Moscow Mule er den historiske drinken som var med på å kickstarte cocktail-kulturen i Amerika på 50-tallet. Den er fortsatt mange bartenderes favoritt.
Les hele sakenDet er ikke hvilken som helst vodka som er brukt, derimot Norwegian Mood med smak av norsk bjørk som nå er i basisutvalget.
Les hele sakenJuleversjonen av Moscow Mule er så julete den kan bli.
Les hele sakenDenne drinken er dessuten veldig lett å lage siden produsenten har gjort jobben med å plukke vekstene.
Les hele sakenVed å la mjødurtblomster og roseblader trekke i henholdsvis vodka og eddik, har du drinkingredienser som varer langt utover høsten.
Les hele sakenDen får hjelp av en gul og en blå likør til å skape den irrgrønne fargen.
Les hele sakenChase-familien har skapt så mye business ut av Herefordshires arbeidshest nummer én, poteten, at destilleriet deres nå er overtatt av verdens største brennevinsselskap, Diageo. Men det betyr ikke at filosofien forandres.
Les hele sakenDet er ferskensmaken som sammen med boblene og krydderne fra ginen som gir denne spesielle effekten. Leskende er den også så det holder.
Les hele sakenSyrligheten i pasjonsfrukt er veldig intens og det gjør drinken ekstra forfriskende. Det hjelper også godt at den toppes med litt prosecco.
Les hele sakenI denne retrodrinken får eplemost og calvados hjelp av vodka og lime. Den intense grønnfargen er det blå likør som lager, men den kan du klare deg uten.
Les hele sakenDenne herlige drinken skal representere Norge i en internasjonal konkurranse om kort tid. Det er smaken av norsk natur i form av mjødurt og plommer som er vinnneroppskriften.
Les hele sakenHar du glemt hvordan vodka smaker i rushet etter å teste ut alskens gintyper, kan du startet med denne vodkaklassikeren. Som egentlig er et tjuvlån.
Les hele sakenI denne drinken spiller physalis rollen som ingrediens i tillegg til pynt.
Les hele sakenBloody mary er en drink som tåler mye smaker - også bacon.
Les hele sakenAkevittklassikeren Fjellbekk er så norsk som den kan bli. Bortsett fra smaken av lime, den må fortsatt importeres.
Les hele sakenTo typer likør toppet med vodka er godteri for voksne. Og slett ikke så søtt som det kan høres ut som.
Les hele sakenFor det er ingen grunn til å bli skremt av at den inneholder gulrotsaft. Det smaker bare knallgodt.
Les hele sakenDenne forfriskende drinkoppskriften er veldig enkel å lage, og nå er råvarene som trengs på sitt beste.
Les hele sakenDenne lettmiksete drinken har en forfriskende smak av norsk sommer og natur.
Les hele sakenDenne drinken gir deg energi bare gjennom sitt fantastiske utseende. Og så smaker den i tillegg utrolig godt.
Les hele sakenMen i mange drinkdatabaser har den feil ingredienser. Her får du originaloppskriften.
Les hele sakenSommerens drinker skal være friske og elegante, så hva med å servere drinken som startet hele cocktailkulturen på 50-tallet?
Les hele sakenEn bedre start på påsken skal du lete lenge etter, for her har du appelsin, nøtter og deilig likør i skjønn forening.
Les hele sakenBasilikum i drinken smaker herlig forfriskende. Prøv denne.
Les hele sakenGul, søt og farlig god - påskens beste drink får du oppskrift på her hos Apéritif.
Les hele sakenÅrets lengste dag fortjener en herlig forfriskende drink som har en flott balanse mellom det søte og syrlige.
Les hele sakenDenne helgens utskeielse på drinkfronten er ingen klassisk sammensetning av ingredienser. Her får du en kremete og lun karakter som fungerer svært godt når kveldsvarmen svinner.
Les hele sakenDet er lov å drømme seg bort. Mest nærliggende akkurat nå er vel kanskje lengselen etter sol og varme. I påvente av dette kan du jo alltids teste ut denne deilige resepten på sommerens drinkfavoritt.
Les hele sakenDenne helgen skal vi nyte ekte svensk vodka. Smakstilsatt sådan, for vodka med smak er blitt meget populært - både hjemme og ute på barer.
Les hele sakenSitrusfrukter er selvsagt svært populært innslag i drinker for sommrens hete kvelder. Mandarin er intet unntak, og her får du en oppskrift med nettopp denne fruktsmaken.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenVi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler - både i fast og flytende form.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele saken