Slik lager du klassikeren Moscow Mule
Moscow Mule er den historiske drinken som var med på å kickstarte cocktail-kulturen i Amerika på 50-tallet. Den er fortsatt mange bartenderes favoritt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Moscow Mule er den historiske drinken som var med på å kickstarte cocktail-kulturen i Amerika på 50-tallet. Den er fortsatt mange bartenderes favoritt.
Les hele sakenDet er ikke hvilken som helst vodka som er brukt, derimot Norwegian Mood med smak av norsk bjørk som nå er i basisutvalget.
Les hele sakenJuleversjonen av Moscow Mule er så julete den kan bli.
Les hele sakenDenne drinken er dessuten veldig lett å lage siden produsenten har gjort jobben med å plukke vekstene.
Les hele sakenVed å la mjødurtblomster og roseblader trekke i henholdsvis vodka og eddik, har du drinkingredienser som varer langt utover høsten.
Les hele sakenDen får hjelp av en gul og en blå likør til å skape den irrgrønne fargen.
Les hele sakenChase-familien har skapt så mye business ut av Herefordshires arbeidshest nummer én, poteten, at destilleriet deres nå er overtatt av verdens største brennevinsselskap, Diageo. Men det betyr ikke at filosofien forandres.
Les hele sakenDet er ferskensmaken som sammen med boblene og krydderne fra ginen som gir denne spesielle effekten. Leskende er den også så det holder.
Les hele sakenSyrligheten i pasjonsfrukt er veldig intens og det gjør drinken ekstra forfriskende. Det hjelper også godt at den toppes med litt prosecco.
Les hele sakenI denne retrodrinken får eplemost og calvados hjelp av vodka og lime. Den intense grønnfargen er det blå likør som lager, men den kan du klare deg uten.
Les hele sakenDenne herlige drinken skal representere Norge i en internasjonal konkurranse om kort tid. Det er smaken av norsk natur i form av mjødurt og plommer som er vinnneroppskriften.
Les hele sakenHar du glemt hvordan vodka smaker i rushet etter å teste ut alskens gintyper, kan du startet med denne vodkaklassikeren. Som egentlig er et tjuvlån.
Les hele sakenI denne drinken spiller physalis rollen som ingrediens i tillegg til pynt.
Les hele sakenBloody mary er en drink som tåler mye smaker - også bacon.
Les hele sakenAkevittklassikeren Fjellbekk er så norsk som den kan bli. Bortsett fra smaken av lime, den må fortsatt importeres.
Les hele sakenTo typer likør toppet med vodka er godteri for voksne. Og slett ikke så søtt som det kan høres ut som.
Les hele sakenFor det er ingen grunn til å bli skremt av at den inneholder gulrotsaft. Det smaker bare knallgodt.
Les hele sakenDenne forfriskende drinkoppskriften er veldig enkel å lage, og nå er råvarene som trengs på sitt beste.
Les hele sakenDenne lettmiksete drinken har en forfriskende smak av norsk sommer og natur.
Les hele sakenDenne drinken gir deg energi bare gjennom sitt fantastiske utseende. Og så smaker den i tillegg utrolig godt.
Les hele sakenMen i mange drinkdatabaser har den feil ingredienser. Her får du originaloppskriften.
Les hele sakenSommerens drinker skal være friske og elegante, så hva med å servere drinken som startet hele cocktailkulturen på 50-tallet?
Les hele sakenEn bedre start på påsken skal du lete lenge etter, for her har du appelsin, nøtter og deilig likør i skjønn forening.
Les hele sakenBasilikum i drinken smaker herlig forfriskende. Prøv denne.
Les hele sakenGul, søt og farlig god - påskens beste drink får du oppskrift på her hos Apéritif.
Les hele sakenÅrets lengste dag fortjener en herlig forfriskende drink som har en flott balanse mellom det søte og syrlige.
Les hele sakenDenne helgens utskeielse på drinkfronten er ingen klassisk sammensetning av ingredienser. Her får du en kremete og lun karakter som fungerer svært godt når kveldsvarmen svinner.
Les hele sakenDet er lov å drømme seg bort. Mest nærliggende akkurat nå er vel kanskje lengselen etter sol og varme. I påvente av dette kan du jo alltids teste ut denne deilige resepten på sommerens drinkfavoritt.
Les hele sakenDenne helgen skal vi nyte ekte svensk vodka. Smakstilsatt sådan, for vodka med smak er blitt meget populært - både hjemme og ute på barer.
Les hele sakenSitrusfrukter er selvsagt svært populært innslag i drinker for sommrens hete kvelder. Mandarin er intet unntak, og her får du en oppskrift med nettopp denne fruktsmaken.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, crémant, musserende rosé og engelske bobler. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenGå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele sakenDenne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
Les hele sakenHvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
Les hele sakenMen også svært overbevisende whiskyer - med og uten røyk - samt årets juleakevitter er blant nyhetene i november.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Selv om tusenlappene flyr for toppskårerne, er det flere som er billigere i Norge enn i utlandet, og ikke minst er det mulig å finne riktig gode kjøp.
Riktig gode kjøp er det ikke uventet lenger mellom.
Dette belgiske collab-ølet er det beste blant de testede ølene, siderne og mjødene i spesialpolet i oktober.
Den fungerer også som en forsiktig start på julebordsesongen. For en ekstra norsk vri kan du velge tyttebær i stedet for granateple.
Les hele sakenSurmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.
Les hele sakenI kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.
Les hele sakenNovembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Les hele sakenReinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenChinon og cabernet franc kan nemlig være både saftig og leskende og samtidig ha god struktur.
Les hele saken