Villbrygg er en nå norsk suksesshistorie som handler om kortreist fermentert alkoholfri drikke med smak av norsk natur. Bak står Vanessa Krogh og Cornelia Øiestad (bildet under), og de bruker ofte produktene sine som base for alkoholholdige drinker. Samtidig som de mer enn gjerne deler sin kunnskap om å utnytte ingredienser du kan plukke med deg gratis fra turen.
Her kan du lese mer om hvordan de jobber med villbryggene sine
For sommersesongen har Cornelia og Vanessa utviklet oppskrift basert på Koskenkorva vodka med mjødurt og roseblader som smakstilsetning.
– Vi har valgt å lage en drink inspirert av de de deilige lange varme sommernettene, når man vandrer gatelangs og ikke har lyst til å gå hjem. For det er så deilig å kjenne på alle duftene, og det er nesten som om alt har fått en helt ny magi over seg, forklarer de og legger til:
- Essensen av dette har vi funnet i mjødurten, en vill blomst med en varm og rund smak som minner om vanilje og mandel. Vi har basert drinken på ett sprit-uttrekk av denne og en eplesidereddik som vi har infusert med villrose.
Denne drinken er også signert Villbrygg-gründerne
Lag din egen drinkoppskriftsamling med vår gratis tjeneste
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev