Smaksatt vodka er en fantastisk god basis for de herligste drinker, og sammen med friske urter er det bare fantasien som setter grenser.
Flere bartendere kombinerer dessuten flere andre ingredienser, slik som
ingefær ,
muskatnøtt ,
chili og
wasabi for å lage nye spennende kreasjoner.
Vodka er virkelig en av våre mest populære baser for drinker her i Norge, og denne drinken er komponert av Terje Solli ved Bakgården Bar.
Med base i en bringebærvodka og en markjordbærlikør har han komponert en utrolig frisk og sommerlig drink.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.
Fremgangsmåte
Ha sukker, ½ lime i biter og en liten neve basilikum i et highballglass, knus sammen og fyll halvveis opp med knust is.
Ha i vodka og likøren, rør rundt og topp opp med knus is og Ginger Ale.
Tips: Pass på å bruke skikkelig ingefærøl, da den norske lett blir for søt.
Råvarer:
Sendt inn av
Terje Solli, Bakgården Bar