By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.
Les hele sakenPizza er kosematen fremfor noen. Når noe er så positivt ladet allerede og ikke minst med grunnsmakene på plass, kan du fint gjøre den vegetarisk.
Les hele sakenDet vil si du lager den fra en ferdig bunn som i dette tilfellet er noe så enkelt som en pakke tortilla.
Les hele sakenPizza på en mandag er ingen umulighet. Spesielt ikke når den lages på det vis vi i dag gir deg oppskriften til. Da slipper du nemlig også å tenke på at pizzabunn skal tilberedes. For her bruker du hel- eller halvstekt bagett.
Les hele sakenCalzone betyr bukse på italiensk. Hvorfor denne napolitanske retten har fått dette navnet er det ingen som riktig vet. En ting er i hvert fall sikkert: Det smaker knallgodt.
Les hele sakenNår pizza og pannekake kommer i én og samme rett, må det bli suksess. En enkel, rask og nærmest genial oppskrift.
Les hele sakenDu blir garantert overrasket over smaken på denne pizzaen som altså ikke er en pizza.
Les hele sakenFølger du denne oppskriften, behøver du ikke mye kjøtt - om noe - for å lage en virkelig god pizza.
Les hele sakenHar du ferdig pizzadeig, er luksusen dessuten mindre en halvtime unna.
Les hele sakenPizza er en favoritt hos mange, enten den bestilles eller lages selv. Her hjelper vi deg å velge vin til pizzaen, når du skal kose deg litt ekstra.
Les hele sakenIngenting er så godt som en skikkelig hjemmelaget pizza. Se de gode oppskriftene her.
Les hele sakenFredag og pizza er en uslåelig kombinasjon. I denne oppskriften får du bruk for rester fra tidligere middager. Så da er du snart i mål.
Les hele sakenBruker du brokkoli i pizzabunnen, får du dessuten i deg ekstra mye gode grønnsaker og dermed bedre samvittighet.
Les hele sakenPizzaen heter melanzane parmigiana, og er en spinn på den klassiske retten parmigiana - om enn i form av en napolitansk pizza.
Les hele sakenDen høye temperaturen gjør at du oppnår pizzaperfeksjon i bakhagen - akkurat slik som på restaurant.
Les hele sakenEn velsmakende pizza trenger hverken tomatsaus eller kjøtt. Hemmeligheten bak en god pizza er nemlig tilbakeholdenhet.
Les hele sakenVi kan love at den faller i smak, og om det blir rester, smaker de like godt i morgen.
Les hele sakenLa deg ikke avskrekk av at det er sardiner på toppen. De kan selvsagt byttes ut med noe annet som bidrar med umamismak. Som spekepølse eller hva med tørket tang?
Les hele sakenPizza og taco i en og samme rett. Du skjønner tegningen. Her blir det kamp til siste smule. Enkelt, raskt og utrolig godt.
Les hele sakenLær å trylle frem autentiske italienske smaker fra selv de enkleste smaker. Bølgen & Mois kokker viser deg hvordan.
Les hele sakenSmaken av pizza har en egen evne til å trøste, og denne vrien er ekstra hendig om middagen skal inntas utendørs - eller i sofaen.
Les hele sakenPizzaen gir liv til røkelaksen og den gir i sin tur god røykkarakter til pizzaen. Vinn-vinn med andre ord.
Les hele sakenPizza på mandag er suksessformelen med stor S. Når du følger vår enkle, men raske oppskrift på pizzadeig blir du også familiens helt.
Les hele sakenMed denne pizzaoppskriften blir du også en potensiell superkokk. I hvert fall om du legger til din egen vri. Den er nemlig lett å variere.
Les hele sakenI dag bruker vi restene av helgens store grillfest og serverer en smakfull og annerledes pizzaoppskrift.
Les hele sakenI dag skal du følge pizzamesternes oppskrift. De har dessuten gjort det ekstra enkelt for deg. Det kommer mange til å bli glade for.
Les hele sakenVi har gjort et dypdykk i kokeboken og funnet en rekke velsmakende oppskrifter på pizza.
Les hele sakenDet er så mange gode smaker i hvert tygg at du blir umiddelbart hekta.
Les hele sakenEn pakke pitabrød blir enkelt og raskt til porsjonspizzaer. Toppingen velger du selv.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, crémant, musserende rosé og engelske bobler. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenGå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele sakenDenne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
Les hele sakenHvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
Les hele sakenMen også svært overbevisende whiskyer - med og uten røyk - samt årets juleakevitter er blant nyhetene i november.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Selv om tusenlappene flyr for toppskårerne, er det flere som er billigere i Norge enn i utlandet, og ikke minst er det mulig å finne riktig gode kjøp.
Riktig gode kjøp er det ikke uventet lenger mellom.
Dette belgiske collab-ølet er det beste blant de testede ølene, siderne og mjødene i spesialpolet i oktober.
Surmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.
Les hele sakenChinon og cabernet franc kan nemlig være både saftig og leskende og samtidig ha god struktur.
Les hele sakenI kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.
Les hele sakenNovembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Les hele sakenReinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenHer har du valget mellom en gammel kjenning i ekstra god form til 159,90 eller en ny vin som egentlig skulle hatt en annen etikett, og dermed koster godt under halv pris.
Les hele saken