I påvente av akutt behov for en rask middag, er det lurt å lage en ekstra stor pizzadeig og fryse ned i mindre porsjoner. Om du ikke rekker å lage pizzabunnen til dagens kjappe middag, kommer du langt med fersk pizzabunn fra butikken. Da kan du «pimpe» pizzaen akkurat som det passer deg eller etter hva du har i kjøleskapet. Godt blir det nesten uansett.
Og pizza på mandag er en perfekt måte å forvandle rester til ukas høydepunkt.
Hjemmelaget pizza er nå aller best
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Pizza med kjøttboller
Fremgangsmåte
Pizzadeig:
Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.
Kjevle deigen ut på et stekebrett og fordel tomatsausen utover. Du kan gjerne lage små porsjonspizzaer. Da får du 6-8 stykker av en deig.
Dryss på revet ost og legg kjøttboller og ønsket fyll på toppen. Her har vi brukt mais, paprika i tynne skiver og hakket frisk basilikum.
Slik lager du ekstra gode kjøttboller
Tips: Du kan godt bruke grove pølser i stedet for kjøttboller. Stek på 225 grader i ca. 20 minutter til osten har smeltet og er gylden.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG