Bringebær og sabayonne må prøves
- 1. Ta vare på smaken av den norske sommeren
- 2. Slik lager du syltetøy
- 3. Slik lager du gele
- 4. Slik lager du saft
- 5. Bringebær og østers er en innertier
- 6. Prøv bringebær til spekeskinke
- 7. Så lett lager du bringebæris
- 8. Bringebær og sabayonne må prøves
- 9. Bringebæris og kake i ett er nydelig
- 10. Bringebærmojito er sommerfavoritten
Sabayonne-gratinerte bringebær
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 250 grader eller bruk gjerne grillelementet.
Ha eggeplommer, sukker og vin/juice i en glassbolle som du setter over en kjele med kokende vann (vannbad).
Pisk eggeblandingen luftig og kremete, og bland inn crème fraîche i sabayonnen.
Fordel bærene i ildfaste skåler og hell over sabayonnekremen. Sett skålene høyt i ovnen til kremen har fått litt farge.
Følg med dem hele tiden slik at overflaten ikke blir brent. Server straks.
Trenger du flere desserttips, har vi masser av det her
Her finner du mange oppskrifter med bringebær også i drinker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 185.90 kr Bestillingsutvalget85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
- 1. Ta vare på smaken av den norske sommeren
- 2. Slik lager du syltetøy
- 3. Slik lager du gele
- 4. Slik lager du saft
- 5. Bringebær og østers er en innertier
- 6. Prøv bringebær til spekeskinke
- 7. Så lett lager du bringebæris
- 8. Bringebær og sabayonne må prøves
- 9. Bringebæris og kake i ett er nydelig
- 10. Bringebærmojito er sommerfavoritten