Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.
Les hele sakenHer får du 10 lettlagete oppskrifter hvor denne fantastiske råvaren er i høysetet.
Les hele sakenJordbær får vi ikke nok av nå mens sesongen er på topp. Prøv en av disse oppskriftene med sommerens sunneste i hovedrollen.
Les hele sakenEnten du skal kose deg på fjorden, i parken eller i hagen sankthansaften, Apéritif gir deg de beste tipsene og oppskriftene.
Les hele sakenRabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenVafler er utrolig enkelt og alltid populært. De egner seg både til søtt og salt pålegg. Prøv den av disse ni oppskriftene.
Les hele sakenNorsk blomkål er på sitt aller beste nå og en av de meste anvendelige grønnsakene vi har. Her får du en rekke velsmakende oppskrifter.
Les hele sakenMed det enorme tilbudet av friske grønnsaker vi har nå, må vi rett og slett bruke mer av dem på grillen. Her er oppskriftene.
Les hele sakenLinguini med reker ser riktig så uskyldig ut, men chilien og krydderet gjør sitt for denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenLukk øynene og smak på navnet - jordbærdrøm som i tillegg kommer fra fryseren. Stort mer sommerlig enn ukens oppskrift kan det vel knapt bli.
Les hele sakenBåde agurk og yoghurt føles kjølende i varmen. Med litt valnøtter og hvitløk samt urter blir det også noe å tygge på og ikke minst ekstra smak.
Les hele sakenVannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.
Les hele sakenKyllingklubber er mat alle liker, og med denne oppskriften er du sikret suksess. Spesielt når den etterfølges av en så god dessert.
Les hele sakenI dag lar du andre gjøre jobben for deg. Uten at det går på bekostning av smaken. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenI en så smaksrik tilberedning som denne, glemmer du helt laksens hverdagslige stempel. Frisk hvitvin i glasset bidrar ytterligere.
Les hele sakenSprø hoder med nykål venter på deg i grønnsaksdisken. Prøv en av disse fristende oppskriftene.
Les hele sakenJo mer fristende maten ser ut, jo bedre blir stemningen rundt matbordet. Denne potetsalaten får følge av det du har i kjøleskapet. En utmerket måte å bli kvitt rester på.
Les hele sakenElgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret i denne oppskriften. Søndagsmiddagen blir en suksess.
Les hele sakenOm du som mange andre fortsatt vurderer "syden" i sommer, vil denne oppskriften vekke gode minner fra andre ferieturer til de østlige middelhavslandene.
Les hele sakenSommermakrellen har inntatt fiskedisken, og det må utnyttes til fulle. Dagens klassiker er svært lettlaget - og ikke minst sabla god.
Les hele sakenPå varme dager frister det med lettlagete sprø og forfriskende salater. Her finner du de beste oppskriftene og tipsene.
Les hele sakenMåltider ute i det fri smaker alltid bedre enn innendørs. Her er oppskriftene på hva du skal putte i piknik-kurven eller sekken.
Les hele sakenSå god som den norske agurken er nå, fortjener den å spille hovedrollen. Denne salaten kan gjøres enda mer mettende ved å tilsette ost, eller servere den til fisk eller kjøtt.
Les hele sakenKrabbe i form av ferdigrensete skjell er tilgjengelig store deler av året. Men den passer kanskje aller best om sommeren. Prøv denne lekre oppskriften.
Les hele sakenDet som gjør at denne paien skiller seg ut, får du vite når du leser oppskriften.
Les hele sakenDu kan selvsagt dampe blåskjell til denne retten. Godt blir det uansett.
Les hele sakenMakrell er ensbetydende med sommer for mange og her har du en ny spennende, og ikke minst lettlaget måte å servere den på.
Les hele sakenFlintstek er «folkevogna» blant grillretter. Men i denne oppskriften får den følge av spennende tomatpakker.
Les hele sakenSaftig kylling, bacon og smeltet chèvre er en knallgod kombinasjon. Rask å gjennomføre er denne oppskriften også.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken