Mat
Bringebær og østers er en innertier
Redaksjonen
15 Juli 2014 - 10:00
- 1. Ta vare på smaken av den norske sommeren
- 2. Slik lager du syltetøy
- 3. Slik lager du gele
- 4. Slik lager du saft
- 5. Bringebær og østers er en innertier
- 6. Prøv bringebær til spekeskinke
- 7. Så lett lager du bringebæris
- 8. Bringebær og sabayonne må prøves
- 9. Bringebæris og kake i ett er nydelig
- 10. Bringebærmojito er sommerfavoritten
Råmarinerte østers med bringebær og marinert pære
Fremgangsmåte
- Bland sammen limeskall, appelsinskall, limesaft og olje. Smak til med salt og pepper. Ta noen bringebær og knus dem i marinaden.
- Bland sammen pæreterninger med mynte og honning.
- Åpne østersen og ta dem ut. Legg dem i marinaden i 3 min.
- Ha litt pæreterninger i østersskallene med 1-2 østers oppi hver. Pynt med bringbær og mynte. Servér med en gang.
Kast østers som ikke lukter av friskt hav.
Her finner du flere oppskrifter med østers
Mange gode oppskrifter med skalldyr
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 219.90 kr Basisutvalget83 POENG
- 1. Ta vare på smaken av den norske sommeren
- 2. Slik lager du syltetøy
- 3. Slik lager du gele
- 4. Slik lager du saft
- 5. Bringebær og østers er en innertier
- 6. Prøv bringebær til spekeskinke
- 7. Så lett lager du bringebæris
- 8. Bringebær og sabayonne må prøves
- 9. Bringebæris og kake i ett er nydelig
- 10. Bringebærmojito er sommerfavoritten
Forsiden akkurat nå