Mat
Prøv bringebær til spekeskinke
Redaksjonen
15 Juli 2014 - 10:00
- 1. Ta vare på smaken av den norske sommeren
- 2. Slik lager du syltetøy
- 3. Slik lager du gele
- 4. Slik lager du saft
- 5. Bringebær og østers er en innertier
- 6. Prøv bringebær til spekeskinke
- 7. Så lett lager du bringebæris
- 8. Bringebær og sabayonne må prøves
- 9. Bringebæris og kake i ett er nydelig
- 10. Bringebærmojito er sommerfavoritten
Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær
Fremgangsmåte
Syltede beter:
Kok opp vann, sukker, honning og eddik. Hell over de strimlede betene. La ligge minst 1 time før servering.
Aspargessalat:
Dersom aspargesen er trenete, skrelles den nederste delen av den før den deles i tynne skiver på langs. Bland urter, olje, eddik, salt og pepper til dressing og vend aspargesene i denne.
Legg betene på en tallerken med aspargesen i en krans rundt. Legg så skinken i et luftig nøste oppå grønnsakene.
Pynt med bringebærene og resten av dressingen.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
84 POENG
- 1. Ta vare på smaken av den norske sommeren
- 2. Slik lager du syltetøy
- 3. Slik lager du gele
- 4. Slik lager du saft
- 5. Bringebær og østers er en innertier
- 6. Prøv bringebær til spekeskinke
- 7. Så lett lager du bringebæris
- 8. Bringebær og sabayonne må prøves
- 9. Bringebæris og kake i ett er nydelig
- 10. Bringebærmojito er sommerfavoritten
Forsiden akkurat nå