Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Mai 2008 - 01:00

    Quiche med pølse og cheddar

    Franskmennene kan dette med å lage pai, og dagens oppskrift er en skikkelig deilig variant.
    07. Mai 2008
  • 06 Mai 2008 - 11:47

    Britisk matkunst i galleriet

    På The National Dining Rooms i Londons National Gallery lages ekte og tradisjonsrik britisk mat basert på håndplukkete råvarer fra spesielt utvalgte leverandører. Med en moderne touch.
    06. Mai 2008
  • 06 Mai 2008 - 01:00

    Røkelaks med eple- og fennikelsalat

    En herlig lakserett med forfriskende smak passer perfekt nå som solen varmer godt.
    06. Mai 2008
  • 29 April 2008 - 10:24

    21. mai i Oslo - Enestående Brunello-smaking

    Bli med og smak viner fra et av verdens mest ettertraktede vinområder.
    29. april 2008
  • 29 April 2008 - 01:00

    Vårlig laksepakke

    Enkelt, lekkert og fullt av smak, det er slik vi liker oppskriftene på travle hverdager.
    29. april 2008
  • 28 April 2008 - 01:00

    Det er slik du selv skal lage biffpizza med hvitløk- og urtesaus

    Pizza er populært, og hjemmelaget pizza er det aller beste.
    28. april 2008
  • 27 April 2008 - 01:00

    Kalvefilet med tunfisksaus

    Dette er en klassisk rett som mange har opplevd å få servert som forrett i Italia, men den er fabelaktig også som en varm hovedrett.
    27. april 2008
  • 25 April 2008 - 14:50

    14. mai i Oslo - Champagnesmaking med Toralf Bølgen

    Bli med på en unik smaking av champagne fra de små champagnehusene med en av landets fremste eksperter, Toralf Bølgen.
    25. april 2008
  • 25 April 2008 - 13:00

    Potetens år i år

    Poteten får sin heder og ære i år. Blant annet skal den synliggjøres under konkurransene på Buffet 2008 i Stavanger med både NM i kokkekunst og Bocuse d'Or.
    25. april 2008
  • 25 April 2008 - 01:00

    Kylling med parmaskinke og risotto

    I det helgen starter trår vi til med en skikkelig festrett med italiensk vri.
    25. april 2008
  • 24 April 2008 - 17:40

    Ikke bare cannelloni

    Hvis du har lurt på hva du skal gjøre med de store konkylieformete pastaskjellene, finner du svaret her.
    24. april 2008
  • 24 April 2008 - 15:00

    Noma til Sjømatkonferansen

    Noma, en av verdens beste restauranter, kommer på Sjømatkonferansen i Bergen 21. oktober.
    24. april 2008
  • 24 April 2008 - 09:00

    NM i kjøttprodukter i ny drakt

    Norgesmesterskapet i kjøttprodukter skal vitaliseres. Årets NM-arrangementet begynner å ta form.
    24. april 2008
  • 24 April 2008 - 01:00

    Lasagne

    En riktig favoritt blant store som små kan vi kalle dagens rett, men i dag er den både vegetarisk og sunn.
    24. april 2008
  • 23 April 2008 - 14:01

    Sjømatmesse i Brussel

    I går åpnet European Seafood Exposition i Brussel. Dette er verdens største sjømatmesse.
    23. april 2008
  • 22 April 2008 - 13:00

    Kokkestipend fra Bondelaget

    Bondelaget lyser ut sitt kokkestipend. Denne gangen skal utdelingen skje i forbindelse med Norgesmesterskapene som arrangeres i Stavanger i juni - rett før Bocuse d'or Europe.
    22. april 2008
  • 22 April 2008 - 11:10

    5. mai i Oslo - Smak Burgund på sitt beste

    Bli med og smak 12 flotte viner fra en av Chablis' beste produsenter, presentert av vinmakeren selv.
    22. april 2008
  • 22 April 2008 - 11:00

    En smak av Norge

    I dag starter prosjektet Det Norske Måltid og Jakten på Smaken av Norge. Hele 25 organisasjoner og virksomheter står bak prosjektet.
    22. april 2008
  • 22 April 2008 - 10:30

    28. april i Oslo - Spennende middag med legendarisk vinmaker

    I slutten av april kan du unne deg en virkelig godbit i det vi inviterer til en enestående middag med vin og grappa fra et av Piemontes typiske familiedrevne vinhus.
    22. april 2008
  • 22 April 2008 - 01:00

    Tortellinisalat

    En herlig, velsmakende salat som også er enkel og rask å lage passer godt denne dagen.
    22. april 2008
  • 21 April 2008 - 09:00

    Mattilsynet på sushijakt

    Mattilsynet i Oslo har undersøkt sushirestauranter de siste månedene. Til sammen har 16 restauranter blitt sjekket. På elleve av disse tok Mattilsynet prøver.
    21. april 2008
  • 20 April 2008 - 01:00

    Asiatisk andebryst

    Vi serverer en skikkelig delikatesse denne søndagen i det norsk andebryst står på menyen. 
    20. april 2008
  • 18 April 2008 - 01:00

    Orientalsk svinesauté

    En rask rett med masse smak - dette er den beste måten å starte helgen på!
    18. april 2008
  • 17 April 2008 - 01:00

    Sukiyaki, Japans nasjonalrett

    Ferden går østover og til en japansk rett som er utrolig smaksrik og perfekt å be venner på.
    17. april 2008
  • 15 April 2008 - 15:00

    Vil verne samisk mat

    Arne Brimi ønsker at samisk mat skal inn på UNESCOs verdensarvliste.
    15. april 2008