Dagens rett
Det er slik du selv skal lage biffpizza med hvitløk- og urtesaus
Pizza er populært, og hjemmelaget pizza er det aller beste.
Redaksjonen
28 April 2008 - 01:00
Biffpizza med hvitløk- og urtesaus
Fremgangsmåte
- Lag din egen pizzadeig og kjevle ut til fire like bunner.
- Du kan også kjøpe ferdige pizzabunner
- Stek kjøtt og paprika i olje. Smak til med salt og pepper.
- Ha tomatsaus på pizzabunnene med tomatskiver, kjøtt og paprika oppå. Ha over pesto og begge ostene.
- Stek pizzaene i ovn på 250 grader i 15-20 min. Ha ruccula på rett før servering.
- Bland rømme med urter og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Tips:
Prøv å ha scampi på pizzaene sammen med biffkjøtt, spennende kombinasjon.
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Slik lager du pizzadeig
Fremgangsmåte
- Oppskriften på denne pizzadeigen gir deg én stor eller fire små pizzaer.
- Løs gjæren opp i lunket vann, tilsett olivenolje og salt. Ha i hvetemelet, litt om gangen. Deigen skal være ganske løs i konsistensen.
- Rør med en tresleiv til deigen fester seg rundt skaftet. Skrap deigen av med en kniv opp i bollen og dryss mel på. La deigen heve i 20 minutter.
- Hvelv deigen ut på melstrødd bakebord, kna inn mel slik at den blir smidig og god å kjevle.
- Trykk deigen ut med fingrene eller kjevl den tynt og legg den på en smurt stekeplate, enten i ett stort stykke eller i fire små porsjonsstykker. Deigen skal ikke være mer enn 2-3 millimeter tykk!
- Prikk deigen med en gaffel og forstek bunnen i ovnen på 250 grader på øverste rille i ca. 3 minutter.
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
Forsiden akkurat nå