5. mai i Oslo - Smak Burgund på sitt beste

Bli med og smak 12 flotte viner fra en av Chablis' beste produsenter, presentert av vinmakeren selv.
Redaksjonen
22 April 2008 - 11:10

Få områder er så anerkjente og elsket her i Norge som Chablis, og denne kvelden har du muligheten til å møte selveste Jean-Marc Brocard som presenterer et utvalg av sine beste viner.
 
Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - meld deg på i dag!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Smaken av Chablis og Burgund
Siden 1974 har Jean-Marc Brocard laget vin i Préhy, en liten landsby i nærheten av Chablis, og i dag har huset 120 hektar vinmark i Chablis, Saint-Bris og Bourgogne. Ikke mindre enn 35 hektar av vinmarkene er biodynamisk drevet, og denne kvelden får du smake deres biodynamiske Chablis.

Gjennom årene har flere vinhus blitt kjøpt opp av denne driftige vinmakeren, men i stedet for å legge de under Brocard-paraplyen har de fått lov til å beholde sine opprinnelige navn. Dette gjør at huset kan vise det beste fra Burgund gjennom en rekke regionalburgundere, kommuneviner, premier cru'er og grand cru'er
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

12 viner fra eieren selv
Denne kvelden har du muligheten til å møte mannen bak dette spennende huset - Jean-Marc Brocard - som selv skal presentere sine flotte viner for oss.

Her får du smake det aller beste av hva området kan by på. Vi presenterer blant annet deres biodynamiske chablis, én eldre vieilles vignes i magnum, to årganger av en premier cru chablis hvorav én i magnum, og to årganger av en grand cru chablis.

La ikke denne unike muligheten gå fra deg - møt opp med venner og kolleger!

Dette er vinene du får smake denne kvelden:
• Brocard Chablis 1er Cru Vaulorent 2004, Magnum kr 532,- (44150 - bestillingsutvalg)
• Brocard Chablis Grand Cru Vaudésir, eldre årgang (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 480,-)
 
èMeld deg på her (klikk)

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 5. mai 2008, kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 28.04.08 kl. 23.59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her