28. april i Oslo - Spennende middag med legendarisk vinmaker

I slutten av april kan du unne deg en virkelig godbit i det vi inviterer til en enestående middag med vin og grappa fra et av Piemontes typiske familiedrevne vinhus.
Redaksjonen
22 April 2008 - 10:30

Vi inviterer til en helitaliensk kveld med den legendariske Mariuccia Borio fra vinhuset Cascina Castle't i Piemonte.
 
Denne kvelden presenterer hun sine beste viner og grappaer til en spesialkomponert fireretters meny satt opp av de kyndige kokkene på Restaurant Vitis Vinifera.
Bli med og opplev mat og vin i perfekt harmoni!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Legendariske viner
Det er særlig gjennom sine barberaer og sin moscato, at Mariuccia Borio har fått sitt velfortjente renommé.
 
Hun er en foregangskvinne i Piemonte med stor fokus på nyvinninger og forskning, samtidig som hun ivaretar husets lange historie.
 
Borio har fått god hjelp av sin vinmaker Giorgio, som også vil være tilstede på arrangementet.
 
Denne kvelden får du smake hele ti viner, deriblant to årganger av deres superbarbera Passum. Det blir også en skikkelig italiensk avslutning med kaffe og en elegant grappa.
 
Pass på å ikke gå glipp av dette unike arrangementet - meld deg på i dag!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Meny
 
Cascina Castle't
Winemakers Dinner
-
Restaurant Vitis Vinifera
28. april 2008
 
Apéritif
Cascina Castle't Moscato d'Asti 2007
 
**
Skinnstekt torsk med sjøkreps- og fennikelpolenta, salviesjy
A Taj Chardonnay 2007
Vespa Barbera d'Asti DOC 2006
 
**
Villsvinfilet med honning- og limemarinerte rotgrønnsaker 
Litina Barbera d'Asti DOC 2004
Litina Barbera d'Asti DOC eldre årgang
 
***
Lammecarré med urtecrust, smørstekt østerssopp.
oliven- og lammesjy og potet- og trøffelaioli
Policalpo Monferrato Rosso 2004 DOC
Passum Barbera d'Asti DOC 2005
Passum Barbera d'Asti DOC eldre årgang
*****
Klassisk Tiramisu
Avié Moscato Passito DOC 2005
Avié Moscato Passito DOC eldre årgang
******
Kaffe
Cascina Castle't Grappa di Passum
*

Dette får du servert denne kvelden:
• A Taj Chardonnay DOC 2007, kr 119,90 (50705 - bestillingsutvalg fra mai 2008)
• Litina Barbera d'Asti Superiore 2000
• Passum Barbera d'Asti Superiore, eldre årgang (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 230,-)
• Avié Moscato Passito DOC 2005 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 180,-)
• Avié Moscato Passito DOC, eldre årgang (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 180,-)

è Meld deg på her (klikk)
 
Arrangementet er nå avholdt
 
Tid: 28. april 2008 kl. 19.00 - ca 23.30
Pris: kroner 995,- pr. person
Sted: Vitis Vinifera, Karenslyst Allé 12/14, 0278 Oslo.

Ring 93 06 98 73 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 21.04.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her