Bland alle ingrediensene til dressingen (du kan ha den i et glass med lokk og riste den kraftig). Sett den kaldt til servering.
Bank kyllingfiletene flate med en kjøttbanker og stek dem i olje ca 1-2 minutter på begge sider. Ha på salt og pepper og la hvile før du deler dem opp.
Skrell avokadoen og del i båter. Drypp med sitronsaft så de ikke blir brune.
Skyll og del jordbærene.
Legg babysalat på et serveringsfat og fordel kyllingfilet, oppsmuldret chevreost, avocado og jordbær over.
Drypp over myntedressingen eller server den ved siden av. Server med ferskt brød til.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev