Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 24 September 2009 - 01:00

    Slik steker du nudler med kylling

    Raske retter må ikke nødvendigvis være kjedelige. Her finner du oppskriften på en deilig asiatiskinspirert rett.
    24. september 2009
  • 23 September 2009 - 01:00

    Fårikål til den store festen

    Vi tjuvstarer på morgendagens festdag, for fårikål blir bare enda bedre av å stå over natten. Her finner du også en rask hverdagsrett og videoforklaring.
    23. september 2009
  • 22 September 2009 - 01:00

    Pasta med laks og reker

    Ikke vær redd for å bruke sjømat i pastaen, prøv bare dagens delikate oppskrift.
    22. september 2009
  • 21 September 2009 - 15:00

    Hurra for eplene

    Norske epler må nytes nå, enten som de er eller i tilberedt form. Som en avveksling til eplekaken, og siden det ikke er sunt med for mye kaker, lar vi eplene gjøre jobben som tilbehør til kveldskosen.
    21. september 2009
  • 20 September 2009 - 01:00

    Kyllingfilet med ovnsbakte rotgrønnsaker

    La kyllingen få følge av høstens beste grønnsaker i denne herlige søndagsretten.
    20. september 2009
  • 17 September 2009 - 01:00

    Koteletter med oliven- og kaperspasta

    Dette er perfekt hverdagsmat, smakfullt og raskt å lage, og koteletter er hele familiens favoritt.
    17. september 2009
  • 15 September 2009 - 01:00

    Forlorne egg med reke- og sjampinjongsaus

    Luksus i hverdagen er ikke vanskelig å diske opp med i det vi serverer forlorne egg.
    15. september 2009
  • 14 September 2009 - 01:00

    Bakte rotgrønnsaker med fetaost og hvitløk

    Denne retten passer seg selv mens du følger innspurten til dagens spennende valgsendinger.
    14. september 2009
  • 13 September 2009 - 01:00

    Ovnsbakt kalvebryst

    Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.
    13. september 2009
  • 12 September 2009 - 01:00

    Prinsefisk

    Dette er mat for kongelige, og en skikkelig tradisjonsrett på vestlandet - prøv oppskriften selv!
    12. september 2009
  • 11 September 2009 - 01:00

    Baconbiff med hasselbackpoteter og choronsaus

    Endelig er fredagen her, og hva er vel bedre enn å diske opp med et skikkelig festmåltid?
    11. september 2009
  • 10 September 2009 - 01:00

    Du behøver ikke ligge i trening for å klare birkebeinerpizza

    Lag en norsk versjon av den tradisjonelle pizzaen til middag i dag, bare se denne spennende oppskriften.
    10. september 2009
  • 09 September 2009 - 12:00

    50.000 kroner venter på deg

    Norges Bondelag lyser ut et kokkestipend på 50.000 kroner som skal nyttes i et nært samarbeid med bønder og lokalmatprodusenter.
    09. september 2009
  • 09 September 2009 - 01:00

    Kyllingfilet med melon og mangosalat

    Denne deilige retten får deg til å drømme tilbake til sommerens varme late dager.
    09. september 2009
  • 08 September 2009 - 01:00

    Reke- og nuddelwok

    Det er ikke rart at wok har blitt så populært med sine herlige smaker og rask tilberedning.
    08. september 2009
  • 07 September 2009 - 13:00

    Færre vil bli kokk

    Trist, sier landslagskokk Øyvind Novak. Samtidig åpner Åssiden videregående skole nytt skolebygg for restaurant- og matfaglinja med 150 plasser.
    07. september 2009
  • 06 September 2009 - 01:00

    Innbakt lammefilet

    Dette er en skikkelig festrett som ikke bare ser fantastisk ut, men som heller ikke er vanskelig å lage.
    06. september 2009
  • 05 September 2009 - 01:00

    Purregratinert steinbit

    Vi har noen av verdens beste kokker her til lands og når det gjelder fiskeretter er oppfinnsomheten stor - slik som i dagens rett.
    05. september 2009
  • 04 September 2009 - 01:00

    Stekt kyllingbryst med skogsopp

    Kyllingmåltider tilbereder du raskt og lettvint, og med et deilig følge av herlig skogssopp blir det en deilig start på helgen.
    04. september 2009
  • 03 September 2009 - 17:45

    5. oktober i Oslo - Smak flere hundre viner fra Sør-Afrika

    Opplev elegansen og raffinementet i det du kan smake mer enn 200 viner i toppklasse.
    03. september 2009
  • 03 September 2009 - 01:00

    Rødmende skinkebiffer

    Sunne og velsmakende hverdagsmåltider er ikke vanskelig å lage. Bare prøv denne oppskriften.
    03. september 2009
  • 02 September 2009 - 01:00

    Lammesauté med kantareller

    Når bare det beste er godt nok, er mørt lam en selvfølge, ikke minst sammen med skogens gull.
    02. september 2009
  • 01 September 2009 - 10:30

    12. oktober i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.
    01. september 2009
  • 01 September 2009 - 01:00

    Ovnsbakt laks med sitron

    En herlig lakserett står på menyen denne tirsdagen, og enklere enn dette kan det neppe gjøres.
    01. september 2009
  • 30 August 2009 - 01:00

    Kalvefilet i gressløkssaus

    Hurra - helgen er her, og vi feirer søndagen med noe av det beste du kan servere, nemlig kalv.
    30. august 2009