Vi trår til med en riktig tradisjonsrik delikatesse denne søndagen - saftig og velsmakende kalvebryst.
Om du ikke føler deg trygg på utbeiningen, kan du få slakter/kjøttfisk-ansatte til å gjøre jobben for deg.
Resten går på skinner.
Vi trår til med en riktig tradisjonsrik delikatesse denne søndagen - saftig og velsmakende kalvebryst.
Om du ikke føler deg trygg på utbeiningen, kan du få slakter/kjøttfisk-ansatte til å gjøre jobben for deg.
Resten går på skinner.
Tips: Langtidssteking av kjøtt på lav varme er en flott måte å holde kjøttet saftig på, og du vil også oppleve at stykningsdeler som du tidligere kun ville ha brukt i gryteretter blir utrolig møre ved denne tilberedningen.
Bruk et steketermometer når du steker kjøttet og du vil få et perfekt resultat. Husk å la steken hvile i minst 15 - 20 minutter under aluminiumsfolie før du skjærer i kjøttet.
Se flere spennende kalveoppskrifter her