Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 29 August 2009 - 13:10

    22. september i Oslo - Alsaces vinskatter

    Bli med og smak 15 viner fra et av Frankrikes mest spennende vinområder, deriblant en virkelig klassiker tilbake til 1997.
    29. august 2009
  • 28 August 2009 - 17:50

    28. september i Oslo - Single malt øywhisky på sitt beste

    Bli med på en oppdagelsesreise i de sagnomsuste skotske øywhiskyene sammen med Norges fremste whiskyekspert.
    28. august 2009
  • 27 August 2009 - 13:30

    16. september i Oslo - Høstens festmeny med Norges beste kokker

    Lær å lage de lekreste retter av sesongens beste råvarer på dette spennende kokkekurset.
    27. august 2009
  • 27 August 2009 - 09:39

    Sult tar over Soria Moria

    Sult Restauranter overtar om få dager Restaurant Soria Moria på Torshov i Oslo.
    27. august 2009
  • 26 August 2009 - 01:00

    Maispannekaker med bacon

    Ta for deg av sensommerens gull, og lag gylne pannekaker til middag i dag.
    26. august 2009
  • 25 August 2009 - 15:19

    Tracetracker er konkurs

    Norskutviklet sporingssystem for matvarer måtte gi opp. Da selskapet hadde tapt 150 millioner kroner sa eierne stopp.
    25. august 2009
  • 25 August 2009 - 12:45

    8. oktober i Oslo - Vilt kokkekurs med Norges beste kokker

    Bli med på en vill kveld og lær å lage de lekreste retter av vilt sammen med noen av Norges beste kokker.
    25. august 2009
  • 25 August 2009 - 01:00

    I dag blir det en belgisk rett til middag

    Lag en skikkelig porsjon med denne belgiske spesialiteten i dag.
    25. august 2009
  • 24 August 2009 - 16:48

    Mesterlauget snudde

    Først sa mesterkokkene nei. Så sa de ja til Sildakongen og han ble likevel konferansier under lørdagens Sildabord i Haugesund.
    24. august 2009
  • 24 August 2009 - 01:00

    Kyllingpizza

    Prøv denne lynraske og nydelige kyllingpizzaen som er en perfekt start på en travel uke.
    24. august 2009
  • 23 August 2009 - 01:00

    Basilikumstekt breiflabb

    Det er ikke rart at breiflabben sammenliknes med hummer på smak. Prøv bare denne helgens oppskrift du også.
    23. august 2009
  • 22 August 2009 - 01:00

    Helgrillet entrecôte

    Inviter til et skikkelig festmåltid og server det saftigste, møreste kjøtt rett fra grillen.
    22. august 2009
  • 20 August 2009 - 10:48

    Omsetningsrekord for McDonald's Norge

    2008 ble et svært godt år for McDonald's i Norge. Fjorårets omsetning var den beste noensinne, og nådde 1,1 milliarder i løpet av året.
    20. august 2009
  • 20 August 2009 - 01:00

    Pølsefest

    Med gode pølser i huset kan du lage en real festmiddag midt i uken, bare se alle de gode oppskriftene.
    20. august 2009
  • 19 August 2009 - 01:00

    Kyllingpai i langpanne

    Denne retten er en herlig hverdagsrett, og restene kan du gjerne pakke ned i matpakken dagen etter.
    19. august 2009
  • 18 August 2009 - 01:00

    Slik lager du krabbesalat med koriander

    Med et fullt skjell av nyrenset fersk krabbe, er denne tirsdagens middag laget på et blunk.
    18. august 2009
  • 17 August 2009 - 12:30

    24. september i Oslo - Vilt kokkekurs med Norges beste kokker

    Lær å lage de lekreste retter av vilt sammen med noen av Norges beste kokker i dette spennende kokkekurset.
    17. august 2009
  • 17 August 2009 - 11:26

    Hellstrøm rydder i Son

    Nå er han på farten igjen med nye programmer på TV3. Café Neptun i Son har allerede fått besøk og kjeft.
    17. august 2009
  • 17 August 2009 - 01:00

    Sommerlig bruschetta

    Noen ganger er det deilig å gjøre middagen så enkel som mulig, så hvorfor ikke lage noen italienske fristelser i dag?
    17. august 2009
  • 16 August 2009 - 01:00

    Sitronmarinert kyllingfilet

    Bruk tiden i helgen til å marinere kyllingen og lag et skikkelig festmåltid denne søndagen.
    16. august 2009
  • 14 August 2009 - 09:45

    14. september i Oslo - Smak Chablis i verdensklasse - i dag

    Vi har fortsatt noen ledige plasser til kveldens store smaking. Bli med og smak 11 toppviner, deriblant flere årganger av Premier og Grand Cru-chabliser samtidig som du lærer mer om vinområdet.
    14. august 2009
  • 14 August 2009 - 01:00

    Entrecôte med aubergine og squashform

    Fyr opp grillen og unn deg selv og familien et herlig biffmåltid denne fredagen.
    14. august 2009
  • 13 August 2009 - 01:00

    Texmexspyd

    Denne retten er perfekt for travle dager og passer for hele familien.
    13. august 2009
  • 12 August 2009 - 21:00

    Maten er viktigst

    Mat og drikke slår sol og varme på nordmenns rangering av hva som er viktigst på feriereisen.
    12. august 2009
  • 10 August 2009 - 11:15

    15. - 17. oktober i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs

    I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.
    10. august 2009