02 Mai 2013 - 14:38
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
02. Mai 2013
-
02 Mai 2013 - 14:37
Nyhetene på polet mai 2013 - Hvitvin
02. Mai 2013 -
02 Mai 2013 - 14:36
Nyhetene på polet mai 2013 - Rødvin
02. Mai 2013 -
02 Mai 2013 - 14:35
Nyhetene på polet mai 2013 - Øl og øvrige varer
02. Mai 2013 -
02 Mai 2013 - 05:00
Tre strålende kjøp fra Bordeaux
Disse tre bordeauxvinene gir veldig mye for pengene. Men du må opp i fem hundre kroner eller mer.02. Mai 2013 -
01 Mai 2013 - 13:56
Nordens regjerende vinkelnermester
Norgesvennen Andreas Larsson er seks år etter VM-tittelen fortsatt Nordens mest premierte vinkelner og har etablert seg internasjonalt som en stor Bordeaux-kjenner. Likevel mener han at musikk er viktigere enn levebrødet vin.01. Mai 2013 -
01 Mai 2013 - 06:00
Billig rødvin til grillmaten
Nå starter (forhåpentligvis) grillsesongen, og denne økologiske billigvinen er som skapt for årets første svartbrente kjøttstykker.01. Mai 2013 -
30 April 2013 - 13:46
Arbeidernes ølbowle
Vi tjuvstarter feiringen av arbeidernes dag i neste uke med å servere en festbowle laget på deilig øl og friske jordbær.30. april 2013 -
30 April 2013 - 12:30
En skikkelig god IPA
Ikke les baketiketten på denne ølflasken. Du må i hvert fall ikke la deg skremme av de 100 IBU-ene, for humlebruken er veldig godt balansert.30. april 2013 -
26 April 2013 - 16:50
Test av rødviner fra Sicilia
26. april 2013 -
26 April 2013 - 16:49
Test av rødvin fra Sicilia - Etna og Vittoria
26. april 2013 -
26 April 2013 - 16:48
Test av rødvin fra Sicilia - øvrige områder
26. april 2013 -
26 April 2013 - 05:55
Cognackurs 29. april - Smak cognac med Toralf Bølgen og Bergier og bland din egen cognac
Bli med på et unikt cognackurs der du sammen med kjellermester Bergier og Toralf Bølgen smaker elegante cognacer og blander din egen cognac - nå til ny hyggelig pris.26. april 2013 -
25 April 2013 - 05:00
Lekker chablis premier cru
Denne chablisen smaker fortreffelig allerede samtidig som den har veldig godt lagringspotensial.25. april 2013 -
24 April 2013 - 15:26
Matkurs 15. mai - Grunnkurs i saus i Mathallen
Gjør deg klar for de store høytidsdagene og lag de lekreste sauser sammen med Norges beste kokker i den splitter nye sauseskolen ved Kulinarisk Akademi.24. april 2013 -
24 April 2013 - 11:29
Matkurs 29. april 2013 - Øl- og matkurs - 3 ledige plasser!
Lær hvordan du bruker øl i og til maten idet vi lager de lekreste retter sammen med Norges beste kokker i et spennende deltakende matkurs.24. april 2013 -
24 April 2013 - 06:00
Rimelig og lagringsdyktig hvitvin
Denne hvitvinen tåler mange år i kjelleren. Likevel er den billigere enn den billigste chablisen, og koster det samme som for 11 år siden.24. april 2013 -
23 April 2013 - 14:04
Vinkurs 13. mai - Vinsmaking med legenden Miguel Torres og vinn premier for over kr 6000,-
Møt vinstjernen Miguel Torres, smak 13 enestående viner tilbake til 1980-tallet, og delta i konkurransen om eksklusive vinpremier til over kr 6000,-.23. april 2013 -
21 April 2013 - 22:55
Grunnkurs i saus - Matkurs 2. juni
Bli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.21. april 2013 -
21 April 2013 - 11:14
Matkurs 23. mai - Pasta- og pizzakurs med toppkokker i Mathallen
Lær hvordan du enkelt lager de flotteste hjemmelagde pastatypene og de deiligste pizzaer sammen med Norges beste kokker.21. april 2013 -
19 April 2013 - 12:41
Prøv en Bombay Cranberry
La deg forføre av en forfriskende, djevelsk rød drink med en twist laget på en gin en dronning verdig.19. april 2013 -
19 April 2013 - 12:00
Dronningfavoritten Bombay Sapphire
Den engelske dronningmoren var etter sigende en ginelsker av rang, og dagen ble gjerne avsluttet med en gin tonic. Om det var Bombay Sapphire som var den utvalgte vet vi ikke, men uansett burde den ha vært på menyen.19. april 2013 -
18 April 2013 - 15:50
Rent kupp i taxfreehylla
Denne californieren er ikke bare et helt rent uttrykk for opprinnelsesstedet. Den koster også 40 kroner mindre enn på polet.18. april 2013 -
18 April 2013 - 06:00
Et realt dessertvinkupp
Søte viner tåler lang lagring. Denne svært gunstig prisete vinen er langt fra ferdigutviklet etter 13 år. Men det er ingen grunn til å vente.18. april 2013 -
18 April 2013 - 01:50
Ølkurs 7. mai - Smak Norges beste øl med Evan Lewis fra Ægir
Ægir Bryggeri sitt India Pale Ale ble i 2012 kåret til Norges beste øl. Smak dette og 11 andre øl sammen med bryggmesteren og grunnleggeren av Ægir, Evan Lewis.18. april 2013