05 Juli 2013 - 06:56
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
05. juli 2013
-
05 Juli 2013 - 06:55
Nyhetene på polet juli 2013 – Øvrige nyheter
05. juli 2013 -
04 Juli 2013 - 07:00
Greske viner i verdensklasse
Kommer du deg ikke til Hellas og spesielt Santorini i sommer, er disse vinene til god trøst.04. juli 2013 -
03 Juli 2013 - 07:00
Smaksrik og rimelig hvitvin
129 kroner for denne spanske hvitvinen er et realt kupp.03. juli 2013 -
03 Juli 2013 - 04:26
Matkurs 14., 15. og 20. august 2013 - Tredagers kokkeskole på Kulinarisk Akademi
I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.03. juli 2013 -
02 Juli 2013 - 18:02
Matkurs 29. oktober - Bli en mester med kjøtt ved Kulinarisk Akademi
La Norges beste kokker lære deg alt om kjøtt i dette spennende nye kurset.02. juli 2013 -
01 Juli 2013 - 14:00
Dette er ekte sider
Eric Bordelets sidre er ikke bare blant de beste, de er også biodynamisk framstilt.01. juli 2013 -
28 Juni 2013 - 13:00
Sommerens musserende favorittdrink
Prøv denne sommerlige oppskriften på en leskende drink med musserende vin.28. juni 2013 -
27 Juni 2013 - 16:20
Solid vinmark i Alsace
Det maskuline navnet Hengst som denne grand cru-skråningen bærer, forteller mye om hvilken styrke og potensial det er i vinene herfra.27. juni 2013 -
27 Juni 2013 - 07:00
Imponerende hvitviner
Disse hvite burgunderne fra typisk pinot noir-land er noen skikkelige kraftpakker.27. juni 2013 -
26. juni 2013
-
26 Juni 2013 - 17:44
Test av riesling fra Alsace - 2012 og 2011
26. juni 2013 -
26 Juni 2013 - 17:43
Test av riesling fra Alsace - 2010
26. juni 2013 -
26 Juni 2013 - 17:42
Test av riesling fra Alsace - 2009 og 2008
26. juni 2013 -
26 Juni 2013 - 17:41
Test av riesling fra Alsace - 2007 og eldre
26. juni 2013 -
26 Juni 2013 - 07:00
Den aller beste chablisboksen
Når chablisprodusenten William Fèvre hiver seg på boksbølgen, må det bli bra.26. juni 2013 -
25 Juni 2013 - 15:00
Stadig grønnere i Chablis
Stadig flere chablisprodusenter, ikke bare de små, men også de store, innfører ny praksis i vinmarken.25. juni 2013 -
21 Juni 2013 - 13:00
Fulle mugger til sankthans
Denne helgen feirer vi sankthans, og hva er vel bedre enn å servere venner og kjente en perfekt sommerlig og forfriskende drink?21. juni 2013 -
20 Juni 2013 - 07:00
Kule naturviner fra Sør-Spania
Disse vinene imponerer tatt i betraktning hvor de kommer fra. Og det med lite spanske druer.20. juni 2013 -
19 Juni 2013 - 07:00
Frisk og god vin til reker
Denne portugisiske hvitvinen byr på veldig god vinvaluta og smaker fortreffelig til sommerens skalldyr.19. juni 2013 -
17 Juni 2013 - 14:40
Renessanse for håndbrygging av kaffe
Brygging for hånd er på vei tilbake. Om kanskje ikke for full fart, så er metoden i alle fall i godt sig framover drevet av en ny generasjon kaffeentusiaster. Kvalitativt er håndbrygging lett å forsvare, og utstyret er tilgjengelig. La derfor «slowbrew» b17. juni 2013 -
15 Juni 2013 - 02:00
Vinkurs 12. august - Lær å smake vin med Toralf Bølgen
En av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du smaker og bedømmer 13 herlige viner. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også!15. juni 2013 -
13 Juni 2013 - 06:00
Lekker meursault til grillet sjømat
Når du skal ha en virkelig god hvitvin til grillet fisk og skalldyr, skal du gå for denne lekre hvite burgunderen.13. juni 2013 -
12 Juni 2013 - 07:00
Sjelden, rimelig og morsom rødvin
Denne rødvinen har alt det som loves i tittelen samtidig som den er perfekt til årstidens grillmat.12. juni 2013 -
10 Juni 2013 - 02:35
Matkurs 18. juni - Grunnkurs i saus i Mathallen
Bli en mester på sauser sammen med Norges beste kokker i den splitter nye sauseskolen ved Kulinarisk Akademi.10. juni 2013