Drikke
Vinkurs 13. mai - Vinsmaking med legenden Miguel Torres og vinn premier for over kr 6000,-

Vinkurs 13. mai - Vinsmaking med legenden Miguel Torres og vinn premier for over kr 6000,-

Møt vinstjernen Miguel Torres, smak 13 enestående viner tilbake til 1980-tallet, og delta i konkurransen om eksklusive vinpremier til over kr 6000,-.
Redaksjonen
23 April 2013 - 15:04

Dette får du smake: 13 unike viner
Matservering: Nei. Kun hvitt brød mellom serveringene.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Vinlegenden Miguel Torres
Kursets språk: Engelsk

Dato og tid: Mandag 13. mai 2013, kl. 19.00 - 21.30

Pris: kroner 445,- pr. person

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 05.05.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Vinlegenden Miguel Torres

Den 13. mai får vi besøk fra en av verdens største vinpersonligheter, selveste vinlegenden Miguel Torres!

Gå ikke glipp av dette unike møtet og bli med og smak 13 unike viner, deriblant deres ikoniske Mas La Plana i tre årganger tilbake til 1980-tallet.

Torres-familien har siden 1870 drevet med vin i det spanske området Catalonia. En lang historie ligger bak navnet Torres' gode rykte, og over årene har familien ekspandert med vinmarker i både USA og Chile.

Dagens øverste leder i Torres-familien, Miguel Torres, ble i 2002 kåret til "Man of the Year" av det engelske vinbladet Decanter. Bakgrunnen var hans engasjement for modernisering av spanske viner.

Sensasjonen i Paris

I  1979 fikk huset anerkjennelse over hele verden da deres toppvin, Torres Mas La Plana 1970, ble kåret til den beste av samtlige viner under en blindsmaking i Paris.

Vinen, som den gang het Torres Gran Coronas Reserva - Black Label, slo bena under toppviner fra selv de beste husene i Bordeaux.

Denne kvelden får du smake tre årganger av denne vinen.

Hva kan du lære?

Det er altså selveste Miguel Torres som denne kvelden vil ta oss med på en reise gjennom områdenes spesialiteter og særegenheter, og ikke minst lede oss igjennom en smaking av noen av de beste vinene huset har å by på.

Vi smaker elegante hvitviner, og enestående rødviner fra klassiske områder i Spania, USA og Chile.

Foredraget holdes på engelsk.

Vinn premier for over kr 6 000,-

Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på denne vinsmakingen er med i trekningen av fem eksklusive vinpremier til en verdi av over kr 6 000,-!

Hver deltaker får ett lodd til trekningen som leveres ut ved registrering ved ankomst på mandagens arrangement, og vinnerne blir trukket på slutten av smakingen.

I og med at det er et begrenset antall plasser til mandagens vinsmaking, så har du store vinnersjanser!

Dette kan du vinne:

• 1 stk Riedel Ultra Magnum dekanter, verdi kr 2 200,-
• 4 premier à 4 stk Riedel Vinum-glass, hver til en verdi av kr 1 000,-
For å delta i konkurransen må du ha meldt deg på arrangementet ovenfor.

Kursavgiften inkluderer:

• Foredrag ved Miguel Torres
• Servering av 13 forskjellige viner
• 1 flaske utsøkt olivenolje til hver (verdi kr 90,-) pr. person
• 1 stk. profesjonelt vinutstyr (verdi kr 220,-) pr. person
• 1 lodd til trekningen av fem utrolige premier til en verdi av over kr 6 000,-
• Dokumentasjon på vinene

Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Les mer om Miguel Torres her

 Disse vinene får du smake denne kvelden:

 Viña Esmeralda 2014 (835)

 • Verdeo 2012, kr 115,00 (4813 – lanseres i bestillingsutvalg i mai)

 • Mas la Plana Cabernet Sauvignon 2001 Magnum, kr. 1600 (ikke tilgjengelig i Norge)
 • Mas la Plana Cabernet Sauvignon 1989 kr. 900 (ikke tilgjengelig i Norge)

 Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte vinene

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum
+

Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum

Den italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
Dagens rett

By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.

Lammefilet er luksus - den er både liten og ytterst mør. Med denne oppskriften er det masse tilbehør som drøyer ut den eksklusive råvaren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Når fisken får følge av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine, tilfredsstilles alle smaksløker
Dagens rett

Når fisken får følge av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine, tilfredsstilles alle smaksløker

Dette lekre fiskemåltidet feirer høsten og alle dens beste råvarer. Dertil serveres hvitvin av minst like høy kvalitet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Heldig er den som har bursdag og får denne servert
Ukens drink

Heldig er den som har bursdag og får denne servert

Jack Daniel's som balanseres med friske bringebær og syrlighet fra tranebær samt toppes med champagne er en bursdag verdig. Den smaker fortreffelig også resten av årets 364 dager.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum
+

Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum

Den italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
Dagens rett

By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.

Lammefilet er luksus - den er både liten og ytterst mør. Med denne oppskriften er det masse tilbehør som drøyer ut den eksklusive råvaren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slik velger du vin til fårikål
Mat og vin i kombinasjon
Vin til fårikål

Slik velger du vin til fårikål

Stadig flere serverer fårikål som festmat, men hva serverer vi å drikke til den norske klassikeren?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Park Hotel Vossevangens vinkart fortsatt blant verdens beste

I The World's Best Wine Lists Awards 2024 fikk hotellets vinkjeller hele to priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak 8 viner fra prestisjefylt spansk produsent
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 14. november

Smak 8 viner fra prestisjefylt spansk produsent

Hold av den 14. november. En av "50 World Most Admired Wine Brands" kommer til Norge har med seg 8 spennende viner til deg!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Når fisken får følge av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine, tilfredsstilles alle smaksløker
Dagens rett

Når fisken får følge av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine, tilfredsstilles alle smaksløker

Dette lekre fiskemåltidet feirer høsten og alle dens beste råvarer. Dertil serveres hvitvin av minst like høy kvalitet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her