Dato og tid: Tirsdag 7. mai 2013, kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 445,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo
Avbestillingsfrist: 28.04.13 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Norges beste fra Ægir i Flåm
Hele 11 år tok det for bryggmester og eier av Ægir Bryggeri, Evan Lewis, å utvikle deres India Pale Ale som i 2012 ble kåret til Norges beste øl.
Ægir Bryggeri er en suksesshistorie innen ølkultur i Norge, helt siden den spede starten som et pubbryggeri i Flåm i 2007. Ægir ble kåret til Årets bryggeripub i 2008, 2009 og 2010.
Gründerene bak Ægir var ekteparet Evan Lewis og Aud Melås som begge forlot godt betalte jobber i Silicon Valley til fordel for ølbrygging og drift av serveringssted i Auds hjemtrakter.
Denne kvelden er det gründeren og bryggmesteren Evan Lewis som tar oss med på en fantastisk smaking av ikke mindre enn 12 forskjellige øl fra Ægir sitt store utvalg.
Her får du lære mer om hvordan man brygger øl, om hvilke forskjellige typer øl som finnes, hva som kjennetegner øltypene og ikke minst få smake en rekke deilige øl.
Foredraget holdes på norsk.
Les mer om Ægir og deres historie her
Disse øltypene får du smake denne kvelden: • Ægir Bøyla Blonde Ale (4,7 % - finnes i dagligvare) • Ægir Rallar Amber Ale (4,7 % - finnes i dagligvare) • Ægir Dag Sitrus Pale Ale (4 % - finnes i dagligvare) • Ægir Witbier (4,7 % - finnes i dagligvare) • Ægir Sumbel Porter (4,7 % - finnes i dagligvare) Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte ølene |