Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 September 2007 - 17:00

    Vil opprinnelsesmerke kjøtt

    NHO Reiseliv vil samarbeide med Landbruks- og matdepartementet. Målet er å finne løsninger for frivillig opprinnelsesmerking av kjøtt i norske restauranter.
    07. september 2007
  • 07 September 2007 - 15:32

    Seier for Norsk Vodka i EU

    Diageo lanserte vodkaen Smirnoff Norsk i 2005. Etter press fra EU trekker nå Diageo vodkaen fra markedet.
    07. september 2007
  • 07 September 2007 - 15:00

    Reenskaug Hotell bygger nytt

    Reenskaug Hotell i Drøbak bygger 30 nye rom. Det gamle annekset skal rives og det kommer en ny bygning i teglsten.
    07. september 2007
  • 07 September 2007 - 13:00

    Ny Carlsberg-sjef

    Jørgen Buhl Rasmussen tar over som administrerende direktør i Carlsberg.
    07. september 2007
  • 07 September 2007 - 12:00

    Rå og sensuell

    Sjelden har vel en ukens drink vært mer sensuell enn denne - unn deg litt ren luksus!
    07. september 2007
  • 07 September 2007 - 11:30

    Disse deltar på Arktisk Kokk

    Nå er det klart hvem som skal delta i konkurransen Arktisk Kokk 2007. Konkurransen holdes 19. september på Skarvens kulinariske teater i Tromsø.
    07. september 2007
  • 07 September 2007 - 09:00

    Bocuse d'Or valgte Figgjo

    Figgjo AS er valgt som partner av porselen til Bocuse d'Or Europe 2008.
    07. september 2007
  • 06 September 2007 - 15:00

    Fikk ros - vil vokse

    Øyna Gårdsmat har produsert en pølse i verdensklasse, mener mesterkokk Sven Erik Renaa. Nå vil småskalaprodusenten vokse.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 13:30

    Norsk mat blir norskere

    Flere restauranter satser på det særegent norske. Undersøkelser som er gjort av KSL Matmerk viser at mange er nysgjerrige på norsk lokalmat. Restauranter hiver seg på bølgen.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 12:02

    Stor test av non vintage champagne

    Brut champagne uten årgang er uten tvil den mest populære champagnen og den som i første rekke forbindes med fest og feiring. Dessuten er det en perfekt start på et hvert måltid eller anledning. Vi har testet hele 49 av dem.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 11:30

    Serveringen øker

    Nordmenn spiser stadig mer ute. I 2. kvartal i 2007 økte restaurantomsetningen 16,6 prosent sammenlignet med 2. kvartal i 2006.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 09:00

    Ølve med nye eiere

    Maltølet fra Ølve på Egge Bryggeri vinner stadig nye tilhengere. Nå håper de nye eierne å vinne enda større markeder.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 01:01

    En smak av paradis

    Puligny-Montrachet gir noen av de lekreste hvite burgunderne. Men akk, til hvilke priser. Det er imidlertid muligheter også for de litt mindre budsjettene.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 01:00

    Sursøt svineszechuan

    Lynrask og full av smak - det er stikkordene for denne dagens fristelse, selvsagt med drikkeanbefaling til.
    06. september 2007
  • 05 September 2007 - 17:33

    Australia størst i Sverige

    Systembolagets statistikk for det totale vinsalget for den første halvdelen av 2007 er klar. Den viser at det er den nye verden som gjelder for svenske konsumenter.
    05. september 2007
  • 05 September 2007 - 16:17

    Rekordresultat for Choice

    Choice leverer gode resultater til tross for en mager sommer i store deler av landet. Sverige står for den største omsetningsøkningen.
    05. september 2007
  • 05 September 2007 - 13:53

    Verden rundt med Smirnoff

    2Som en del av det globale Smirnoff Experience-programmet har Smirnoff rekruttert ti konsumenter som skal bruke ett år på å finne det beste og mest originale nattelivet i verden.
    05. september 2007
  • 05 September 2007 - 01:01

    Rågodt til kjelleren

    Ukens vin byr på imponerende kvalitet til prisen. Dessuten er lagringsevnen veldig god.
    05. september 2007
  • 04 September 2007 - 15:28

    Skjellig grunn til misnøye

    Vi innbiller oss at vi er verdensmestere i alt som kommer fra havet. Forsker Stein Mortensen ved Havforskningsinstituttet hevder at det fortsatt er et langt stykke å gå før du kan servere blåskjell av topp kvalitet.
    04. september 2007
  • 04 September 2007 - 14:49

    NM i østersåpning 2007

    Landets dyktigste østersåpner skal kåres søndag 9. september. Det skjer midt i Oslo sentrum under Oslo Høstfestival. Meld deg på nå .
    04. september 2007
  • 04 September 2007 - 14:23

    Invitasjon NM i østersåpning 2007 - Horeca

    Bli med på den spennende konkurransen og slå dere løs sammen med heiagjengen på festen etterpå - meld dere på i dag!
    04. september 2007
  • 04 September 2007 - 13:30

    Akevitt-produsenter må samles

    Akevittprodusenter må samarbeide for å utvikle kategorien. Det mener Martin Pira i V&S Norway.
    04. september 2007
  • 04 September 2007 - 11:30

    Endelig oppgjør om tips på Theatercafeen

    I dag møtes møtes servitørene og ledelsen ved Theatercafeen i Oslo i lagmannsretten. Endelig skal det avgjøres hvem som har rett til tipsen som kommer inn.
    04. september 2007
  • 04 September 2007 - 10:27

    Reglement NM i østersåpning 2007

    Den 9. september klokken 14.00 braker det hele løs. NM i østersåpning holdes foran et konkurransehungig publikum på Egertorget i Oslo.
    04. september 2007
  • 04 September 2007 - 09:00

    Dramatisk nedgang for portugisiske viner

    Den portugisiske vinindustrien opplever en av sine verste kriser på det svenske markedet. I løpet av bare ett år har salget på Systembolaget sunket med mer enn 20 prosent.
    04. september 2007