Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 15 Februar 2010 - 02:00

    Dette er kanskje den enkleste middagsretten du kan lage

    En lettvint og rask gryterett er som skapt for den første mandagen i november - årets mørkeste måned.
    15. februar 2010
  • 14 Februar 2010 - 02:00

    Kjærlighetens festmeny

    Gjør ekstra stas på den du elsker i dag med en eller flere av rettene fra vår spesielle Valentinesmeny.
    14. februar 2010
  • 13 Februar 2010 - 02:00

    Grov kjøttpudding med kålstuing

    I dag starter OL for fullt og hva er vel bedre enn et lettlaget måltid i det du heier frem våre medaljehåp i Canada?
    13. februar 2010
  • 12 Februar 2010 - 10:40

    Valentines Day er kjærlighetens dag

    Den 14. februar hvert eneste år er det Valentines Day. Her får du vite mer om hva du kan servere denne dagen.
    12. februar 2010
  • 10 Februar 2010 - 17:50

    Arktisk sjokomania

    Det lages de lekreste sjokoladebiter i Kviby, så langt nord i landet du omtrent kan komme. Camilla Nielsen på Northern Delights må være verdens nordligste chocolatier.
    10. februar 2010
  • 10 Februar 2010 - 11:00

    Trønder-nei til Hellstrøm-besøk

    Ingen spisesteder i Trøndelag har søkt om besøk av kjendiskokken i år.
    10. februar 2010
  • 08 Februar 2010 - 02:00

    Hverdagsmaten behøver ikke være kjedelig - bare se her

    Kjøttboller er alltid velkomment og her får de en innpakning som gjør dem ekstra saftige.
    08. februar 2010
  • 07 Februar 2010 - 02:00

    Ovnsbakt kylling med pesto

    Med hel kylling kan du lage et skikkelig festmåltid, og det er enklere enn du tror, bare prøv denne oppskriften selv.
    07. februar 2010
  • 06 Februar 2010 - 02:00

    Posjert torsk med dillvinaigrette og potetchips

    Skreien er over oss, og hva er vel bedre enn å fråtse i delikatessen med denne herlige retten?
    06. februar 2010
  • 04 Februar 2010 - 10:12

    Nytt spansk oljeeventyr

    Andalusisk olivenolje av høyeste kvalitet er i ferd med å ta innersvingen på sine toscanske rivaler. Ikke ved å kopiere den italienske suksesshistorien, men ved å demonstrere sitt særpreg.
    04. februar 2010
  • 03 Februar 2010 - 17:12

    Matopplevelse for hundrelappen

    Denne uka kan du få et måltid for 100 kroner på hele 21 spisesteder i Kristiansand. Målet er å lokke folk ut til byens spisesteder.
    03. februar 2010
  • 02 Februar 2010 - 02:00

    I dag skal du lage blåskjell på fiskekonens vis

    Med et nett friske blåskjell og noen få grønnsaker og krydder, lager du raskt denne fabelaktige retten.
    02. februar 2010
  • 01 Februar 2010 - 11:36

    Mener Eyvind Hellstrøm skremmer

    Presidenten i Norske kokkemesters landsforening langer ut mot Hellstrøm.
    01. februar 2010
  • 01 Februar 2010 - 11:34

    Kokkeyrket er i krise

    Få unge vil bli kokker. Det kan gå ut over kvaliteten på dagens restauranter, mener norske kokkemestre.
    01. februar 2010
  • 01 Februar 2010 - 02:00

    Fylte pannekaker med krydret kylling

    Pannekakemiddagen blir ny og spennende med salt fyll. Prøv bare denne deilige varianten.
    01. februar 2010
  • 31 Januar 2010 - 02:00

    Afrikansk kylling Yassa

    Denne helgen er det et smaksrikt og mettende måltid som er står på menyen, og hvorfor ikke la kyllingstykkene godgjøre seg litt lengre i marinaden.
    31. januar 2010
  • 30 Januar 2010 - 02:00

    Spansk sjømatsgryte - Zarzuela

    En rykende varm og krydret gryte basert på våre beste delikatesser fra havet er perfekt for å drømme seg bort fra is og kulde.
    30. januar 2010
  • 28 Januar 2010 - 15:30

    Vil ha Hellstrøm til Hallén

    En av Grünerløkkas arkitektoniske perler kan bli restaurant. Politiker vil ha Eyvind Hellstrøm på kjøkkenet.
    28. januar 2010
  • 26 Januar 2010 - 13:30

    Pris til Salma

    Denne gangen er det havbruksnæringen selv som hyller en av sine fremste ambassadører.
    26. januar 2010
  • 22 Januar 2010 - 02:00

    Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

    Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.
    22. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 23:00

    Et stykke Tyrkia i Harstad

    Det er den svenske kokken Baris Erman som skal introdusere harstadværingene for tyrkisk mat.
    21. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 02:00

    Lun blomkålsalat med salsa

    Noen salater kan også serveres varme, slik som denne lekkerbiskenen.
    21. januar 2010
  • 20 Januar 2010 - 17:32

    Pizzakjede-suksess

    Norges raskest voksende pizzakjede åpner nå sitt 76. utsalg, og det på Gjøvik.
    20. januar 2010
  • 17 Januar 2010 - 02:00

    Ovnsbakte kyllinglår med estragon og sopp

    Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor kylling er manges favoritt når man kan lage så deilige retter som denne.
    17. januar 2010
  • 15 Januar 2010 - 02:00

    Biff med rotfruktsrisotto

    Flesk til med en skikkelig deilig biffmiddag med italiensk vri denne fredagen.
    15. januar 2010