Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 22 Januar 2010 - 01:00

    Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

    Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.
    22. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 22:00

    Et stykke Tyrkia i Harstad

    Det er den svenske kokken Baris Erman som skal introdusere harstadværingene for tyrkisk mat.
    21. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 01:00

    Lun blomkålsalat med salsa

    Noen salater kan også serveres varme, slik som denne lekkerbiskenen.
    21. januar 2010
  • 20 Januar 2010 - 16:32

    Pizzakjede-suksess

    Norges raskest voksende pizzakjede åpner nå sitt 76. utsalg, og det på Gjøvik.
    20. januar 2010
  • 17 Januar 2010 - 01:00

    Ovnsbakte kyllinglår med estragon og sopp

    Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor kylling er manges favoritt når man kan lage så deilige retter som denne.
    17. januar 2010
  • 15 Januar 2010 - 01:00

    Biff med rotfruktsrisotto

    Flesk til med en skikkelig deilig biffmiddag med italiensk vri denne fredagen.
    15. januar 2010
  • 14 Januar 2010 - 01:00

    Strimlet svinekjøtt med nøttesaus

    Smakfullt, krydret og lett er stikkord for dagens fristende måltid med det andre hvite kjøttet.
    14. januar 2010
  • 11 Januar 2010 - 01:00

    Nudelsuppe med svinekjøtt

    Det er deilig å starte en ny uke med et enkelt og raskt måltid. Oppskriften finner du her.
    11. januar 2010
  • 09 Januar 2010 - 01:00

    Slik får blåskjellene Lucia-skrud

    Det er lov å kose seg litt ekstra når det er Lucia-dag, og du vil bli overrasket over hvor godt blåskjell og safran hører sammen,
    09. januar 2010
  • 07 Januar 2010 - 15:41

    Vil danke ut Gladmatfestivalen

    Bergen ønsker å lage landets største matfest. Den nye rivalen kaller Gladmatfestivalen et sirkus og ønsker ikke å legge seg på samme nivå.
    07. januar 2010
  • 06 Januar 2010 - 01:00

    Brennhet potetsuppe

    Når kulda setter seg skikkelig i kroppen er det herlig å kjenne varmen bre seg med denne deilige suppen.
    06. januar 2010
  • 04 Januar 2010 - 01:00

    Omelett i burgerbrød

    I dag får du tips om en lettlaget, men velsmakende rett som små som store kan lage.
    04. januar 2010
  • 03 Januar 2010 - 01:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    03. januar 2010
  • 02 Januar 2010 - 01:00

    Tørrfisksuppe med bacon og chorizo

    I dag serverer vi en kjempegod suppe som virkelig varmer på en hustrig dag med sin fyldige og fyrige smak.
    02. januar 2010
  • 31 Desember 2009 - 01:00

    Nyttårsaftens festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    31. desember 2009
  • 30 Desember 2009 - 01:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2009
  • 29 Desember 2009 - 01:00

    Torsk med sandefjordsmør

    Torsk er en juletradisjon for mange, og det finnes knapt noe bedre å servere etter de mange dagene med tung julemat.
    29. desember 2009
  • 28 Desember 2009 - 01:00

    Pai med juleskinke og rødkål

    Har du rester igjen etter julefesten passer det godt å lage en deilig pai av det, prøv bare denne oppskriften selv.
    28. desember 2009
  • 27 Desember 2009 - 01:00

    Dampet kveite med fondantpoteter

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig lekker rett på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    27. desember 2009
  • 26 Desember 2009 - 01:00

    Slik koker du perfekt pinnekjøtt

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2009
  • 25 Desember 2009 - 01:00

    Juletapas

    Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet - gledelig jul!
    25. desember 2009
  • 24 Desember 2009 - 01:00

    Klassisk ribbe med sprø svor

    Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt - på video! Riktig God Jul!
    24. desember 2009
  • 23 Desember 2009 - 01:00

    Dagens rett for hele julen 2009

    Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til og med 4. januar 2010. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden.
    23. desember 2009
  • 22 Desember 2009 - 01:00

    Nyskapende rakefisk

    Rakefisk er herlig som forrett, men hvorfor ikke også ha det som en egen hovedrett? Se de spennende oppskriftene her.
    22. desember 2009
  • 21 Desember 2009 - 01:00

    Tapasboller med fiken og koriander

    Lag en vri på de vanlige medisterkakene med denne deilige oppskriften. Perfekt til hverdags eller til festbordet.
    21. desember 2009