Nudelsuppe med svinekjøtt

Det er deilig å starte en ny uke med et enkelt og raskt måltid. Oppskriften finner du her.
Redaksjonen
11 Januar 2010 - 01:00

Kom deg inn fra kulden og lag en lynrask og smaksrik suppe med internasjonalt preg i dag.
 
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Nudelsuppe med svinekjøtt

Nudelsuppe med svinekjøtt

Fremgangsmåte

Kok opp vannet.

Tilsett buljongterningen, nudelkrydderet og legg i kjøttet, kok opp og la det trekke i ca. 2 minutter.
 
Kut alle grønnsakene i tynne strimler, brokkolien i små buketter og del minimaisen i fire på langs.

Tilsett nudler og grønnsaker og la det småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper hvis nødvendig.

Serveres med brød.
 
Tips: Her kan du godt bruke en ferdig frossen wokblanding hvis du vil.
 
Bytt gjerne ut grønnsakene med dine favoritter og ha gjerne mer krydder til suppen.

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Thailand
    Thailand
    Volum: 0.33 l Pris: 39.90 kr Basisutvalget
    84 POENG
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Beste chianti under 200 kroner
+
Ukens vin

Beste chianti under 200 kroner

Den koster sågar bare 149,90 og overgår det meste i dette prissjiktet, uansett opprinnelse. Den kommer dessuten fra et middelalderslott.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Beste chianti under 200 kroner
+
Ukens vin

Beste chianti under 200 kroner

Den koster sågar bare 149,90 og overgår det meste i dette prissjiktet, uansett opprinnelse. Den kommer dessuten fra et middelalderslott.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Spesialpol øl: Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Forsiden akkurat nå - 4

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En lun linsesalat med fetaost er både mettende, supersunn og veldig rimelig mat
Dagens rett

En lun linsesalat med fetaost er både mettende, supersunn og veldig rimelig mat

Hvem har sagt at det er kjedelig å være vegetarianer? Her har du en oppskrift hele familien vil elske.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her