Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 24 Oktober 2007 - 01:01

    Californisk røverkjøp

    Denne prisgunstige californieren har faktisk en unik historisk verdi.
    24. oktober 2007
  • 24 Oktober 2007 - 01:00

    Chilicanneloni

    Lettlagede, deilige pastaretter er herlige å tilberede etter en lang dag på jobben. Denne har en dessuten en ekstra hot touch.
    24. oktober 2007
  • 23 Oktober 2007 - 17:00

    Hotell i stedet for hytter

    En uavhengig partipolitisk gruppe foreslår flere hoteller i Oppdal sentrum.
    23. oktober 2007
  • 23 Oktober 2007 - 15:00

    En måned til Yrkes-VM

    Kokk Elise Bratteng Rønning, servitør Dina Bekkedal og konditor Annmari Erlbeck er klare for å representere Norge i Yrkes-VM.
    23. oktober 2007
  • 23 Oktober 2007 - 13:00

    Drømmen er åpnet

    Toralf Bølgen og Trond Mois drøm om et spisested i et kjøpesenter er åpnet.
    23. oktober 2007
  • 23 Oktober 2007 - 11:00

    Forselius til Røros

    I august fikk Mikael Forselius Bondelagets kokkestipend. Nå er det klart at han blir direktør ved Røros Turisthotell AS.
    23. oktober 2007
  • 23 Oktober 2007 - 09:00

    Vil skjenke døgnet rundt

    Politiet i Trondheim mener politikerne bør innskrenke skjenkingen i byen. Det ønsker ikke FrP - som vil ha døgnåpent.
    23. oktober 2007
  • 22 Oktober 2007 - 18:15

    Bra fra Home Properties

    Hele 545,8 millioner svenske kroner er resultatet for Petter Stordalens svenske hotellselskap Home Properties etter årets første ni måneder.
    22. oktober 2007
  • 22 Oktober 2007 - 17:00

    Spiser ute som aldri før

    I løpet av de siste 30 årene har det vært en tredobling av utgiftene til utespising.
    22. oktober 2007
  • 22 Oktober 2007 - 15:52

    Ny spalte og spaltist

    Som innehaver av Norges største samling av kokebøker er Per A. Borglund svært godt kvalifisert til å være Apéritifs kokebokanmelder.
    22. oktober 2007
  • 22 Oktober 2007 - 15:50

    Gladbok om kokebøker

    Få kokebøker er så underholdende å lese som 100 år med kokebøker.
    22. oktober 2007
  • 22 Oktober 2007 - 15:01

    Se det nye videokjøkkenet

    Nå kan du lære å lage en rekke lekre retter ved å følge vårt videokjøkken som er etablert i samarbeid med melk.no.
    22. oktober 2007
  • 22 Oktober 2007 - 15:00

    Burger er butikk

    Det er gode tider i burgerbransjen. McDonald's tjener nesten to milliarder kroner i måneden på folk som vil ha en Big Mac eller annen fast food.
    22. oktober 2007
  • 22 Oktober 2007 - 13:00

    Forlater Norgani

    Eva Eriksson blir ikke med videre etter at Norgani Hotels ble kjøpt opp av Norwegian Property.
    22. oktober 2007
  • 22 Oktober 2007 - 11:00

    Importerer kokker

    Norge mangler 1 500 kokker. Nå importeres de fra utlandet.
    22. oktober 2007
  • 22 Oktober 2007 - 09:00

    Oslovann er friskmeldt

    Vannet i Oslo er friskmeldt. Verdiene man har funnet i de siste prøvene tilsvarer det man vanligvis finner i drikkevannet.
    22. oktober 2007
  • 22 Oktober 2007 - 01:00

    Urteburgere

    Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.
    22. oktober 2007
  • 21 Oktober 2007 - 01:00

    Oksehalesuppe fra Nederland

    Denne klassiske suppen tar litt tid å lage, men resultatet er verdt å vente på!
    21. oktober 2007
  • 19 Oktober 2007 - 16:41

    Hudfletter Mattilsynet

    Næringsmiddelbransjen i Oslo ble ikke veldig mye klokere etter et informasjonsmøte med Mattilsynet i dag.
    19. oktober 2007
  • 19 Oktober 2007 - 15:00

    Dolly Dimple's til Horten

    Dolly Dimple's er snart på plass i Horten. Det blir pizzaservering i de gamle lokalene til Flittig Lise om noen måneder.
    19. oktober 2007
  • 19 Oktober 2007 - 13:00

    Ny generasjon frukt, bær og grønnsaker

    Neste generasjon grønnsaker, frukt og bær er dyrket etter Agromarin-metoden.
    19. oktober 2007
  • 19 Oktober 2007 - 12:00

    Sterkt godteri for voksne

    Dropp desserten og lesk deg med denne kremete, sterke og delikate martinien!
    19. oktober 2007
  • 19 Oktober 2007 - 11:00

    Poteten mot gamle høyder

    Poteter er i ferd med å nå gamle høyder. Den blir ikke lenger sett på som vomfyll mener Endre Gabrielsen ved Gastronomisk Institutt i Stavanger.
    19. oktober 2007
  • 19 Oktober 2007 - 09:00

    Kokkelandslaget sammen for barna

    Det Norske kokkelandslaget stiller opp for årets TV-aksjon 21.oktober.
    19. oktober 2007
  • 19 Oktober 2007 - 01:00

    Møre biffspyd med sataysaus

    Nydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være!
    19. oktober 2007