Når julebordsesongen setter inn stiger nordmenns interesse for akevitt betraktelig. Få servert hele åtte norske akevitter med spesialkomponerte retter til.
At barolo ruler for å bruke et banalt slanguttrykk, er det ingen tvil om etter denne blindsmakingen av i alt 48 ulike viner. Her får du servert vinene fra 2001 og 2000.
At barolo ruler for å bruke et banalt slanguttrykk, er det ingen tvil om etter denne blindsmakingen av i alt 48 ulike viner. Her får du servert vinene fra 1999, 1998 og 1997.
Kanskje dette er drinken du skal servere eller bli servert på sengekanten en morgen denne helgen? Neppe den beste måten å starte dagen på - for de fleste av oss - må vi tillegge.
Denne uken åpnet Vinmonopolet sin første butikk med vinkjeller. Kundene på Briskeby i Oslo vil dermed få, i tillegg til et ordinært vareutvalg på 740 produkter, et eget sortiment på 760 produkter.
Valpolicella både med og uten ripasso bør være selvfølgelig elementer i vinkjelleren. Stor drikkevennlighet, god fleksibilitet i matveien og god valuta for pengene er sterke argumenter. Av denne testens 61 viner er det nemlig få som faller utenfor denne b
Valpolicella både med og uten ripasso bør være selvfølgelig elementer i vinkjelleren. Stor drikkevennlighet, god fleksibilitet i matveien og god valuta for pengene er sterke argumenter. Her er del 1 av denne testens 61 viner, hvor vi presenterer vinene ut
Valpolicella både med og uten ripasso bør være selvfølgelig elementer i vinkjelleren. Stor drikkevennlighet, god fleksibilitet i matveien og god valuta for pengene er sterke argumenter. Her er del 2 av denne testens 61 viner, hvor vi presenterer vinene me
Øst-Afrikas kaffehistorie er akkurat like lang som kaffens egen, men all turbulensen som rir området som en mare, har inntil nå hindret det i å bli en virkelig sentral aktør innen spesialkaffe.
De såkalt tørre cognacene, cognac brut, skuffer ikke, ikke på noe nivå. For selv blant de yngste og angivelig enkleste finnes det perler som er svært anvendelige til mangfoldig bruk.
Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker. Denne kvelden vil han gi deg kunnskap om de vanligste røde og hvite druesortene.