Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 17 Januar 2006 - 09:38

    13. februar i Oslo - Eleganse fra Rioja - vinsmaking og tapas med Montecillo

    Opplev Montecillo - et av de mest elegante vinhus i det spanske vinområdet Rioja. Deres vinmaker gjennom mange år, María Martínez Sierra, kommer til Oslo og deler både sin kunnskap og ikke minst sine fantastiske viner med deg.
    17. januar 2006
  • 13 Januar 2006 - 11:13

    Det er tid for en Sage & Pernod pineapple-tini

    Ukens drink er en nyskapning basert på det tradisjonelle franske anisbrennevinet Pernod. Med en kvalitetsvodka og litt friske bær blir det hele riktig så velsmakende.
    13. januar 2006
  • 12 Januar 2006 - 17:09

    2. februar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis hvordan smake vin og hvordan lettere gjenkjenne ulike druer og vintyper.
    12. januar 2006
  • 12 Januar 2006 - 13:13

    Nyhetene på polet januar 2006

    Polets satsing på spanske viner er slik vi vil ha det: Mange godbiter i alle prisklasser. Januarnyhetene byr imidlertid på godt fra andre land også.
    12. januar 2006
  • 12 Januar 2006 - 13:12

    Nyhetene på polet januar 2006 - fokusområde Spania

    Polets satsing på spanske viner er slik vi vil ha det: Mange godbiter i alle prisklasser. Januarnyhetene byr imidlertid på godt fra andre land også. Her får du presentert de nye spanske vinene.
    12. januar 2006
  • 12 Januar 2006 - 13:11

    Nyhetene på polet januar 2006 - annen musserende og hvitvin

    Polets satsing på spanske viner er slik vi vil ha det: Mange godbiter i alle prisklasser. Januarnyhetene byr imidlertid på godt fra andre land også. Her er de musserende og hvite fra resten av verden.
    12. januar 2006
  • 12 Januar 2006 - 13:10

    Nyhetene på polet januar 2006 - annen rødvin

    Polets satsing på spanske viner er slik vi vil ha det: Mange godbiter i alle prisklasser. Januarnyhetene byr imidlertid på godt fra andre land også. Her er de røde fra resten av verden.
    12. januar 2006
  • 11 Januar 2006 - 02:01

    Sjarmør fra Toscana

    Ukens vin har vært på markedet et par år men aldri har den gitt så mye vin for pengene som nå.
    11. januar 2006
  • 10 Januar 2006 - 16:52

    Mer enn lillebror

    Montsant lever fortsatt et litt anonymt liv i skyggen av sin store nabo, Priorato. Men siden vinene herfra har sin egen karakter, er berømmelsen nært forestående.
    10. januar 2006
  • 10 Januar 2006 - 14:50

    Skrukorkmisjonæren

    Michel Laroche er hellig overbevist om at skrukork er fremtiden for ikke bare egne viner men for enhver lagringsvin.
    10. januar 2006
  • 09 Januar 2006 - 17:45

    Vindruer i Stavanger

    Nå skal hotellstudenter ved Universitetet i Stavanger lære seg det nitidige arbeidet å dyrke og høste vindruer.
    09. januar 2006
  • 06 Januar 2006 - 10:56

    Purple Heather må du prøve

    Whisky er nær sagt alltid et sikkert kort i drinker. Søtlig, fin rundhet og stor smaksrikdom er stikkord for denne ukens drinkvalg.
    06. januar 2006
  • 04 Januar 2006 - 17:23

    18. januar i Oslo - Kokkekurs med fisk og skalldyr

    Har du lyst til å lære å lage sjømat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker? Hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge? Da skal du lese videre og melde deg på kokekurs.
    04. januar 2006
  • 04 Januar 2006 - 17:21

    23. januar i Oslo - Jadot viser deg Burgund på sitt beste

    Burgund er sammen med Bordeaux nordmenns desidert største favorittområder innen vin. Nå får du en sjelden mulighet til å smake topp viner fra Burgund, satt sammen med utsøkte retter.
    04. januar 2006
  • 04 Januar 2006 - 17:19

    24. januar i Stavanger - Jadot viser deg Burgund på sitt beste

    Burgund er sammen med Bordeaux nordmenns desidert største favorittområder innen vin. Nå får du en sjelden mulighet til å smake topp viner fra Burgund, satt sammen med en franskinspirert fire-retters meny.
    04. januar 2006
  • 04 Januar 2006 - 02:01

    Anvendelig og rimelig portugiser

    Ukens vin har det mange leter etter i en vin, god smak som passer til mange anledninger og en svært gunstig pris.
    04. januar 2006
  • 30 Desember 2005 - 02:01

    Champagne Cocktail til de store anledningene

    Champagne er drikk nummer én når det nye året skal innvies. Riktig nok er det musserende det går aller mest av, men champagne er nå uansett best da. Godt Nytt År!
    30. desember 2005
  • 29 Desember 2005 - 12:15

    Varme drinker i juletiden

    Akevitt og juleøl er populær drikke i tiden vi nå er inne i. Har du mulighet så er det en gang i blant både koselig og avslappende med en varm drink. Benytt romjula til å bli bedre kjent med Apéritifs bartender. Allerede her får du en rekke flotte oppskri
    29. desember 2005
  • 28 Desember 2005 - 02:01

    Årets store fest

    På nyttårsaften sparer vi ikke på noe, bare på dråpene som skåler inn det nye året.
    28. desember 2005
  • 22 Desember 2005 - 15:29

    Denne gløggen varmer

    Ukens drink er passende for julehøytiden. En ekte fransk versjon av julegløgg eller rødvinsgløgg er nemlig hva som serveres deg, og som du kan kose deg med når julemaset er over (eller kanskje før) og kveldsmørket senker seg.
    22. desember 2005
  • 21 Desember 2005 - 02:01

    Deilig er den julevin

    Ukens viner er som skapt for den norske julematen. Uansett hva du måtte foretrekke av julemat - passende drikke finner du her.
    21. desember 2005
  • 16 Desember 2005 - 12:12

    Hansa Borg tomme for juleøl

    Allerede én uke før jul er lagrene av juleøl tomme hos Hansa Borg, dette til tross for rekordstor produksjon. Har du sikret deg noen flasker av årets juleøl?
    16. desember 2005
  • 16 Desember 2005 - 11:57

    Planter's Punch

    Rom i drinker er for mange et helt ukjent fenomen eller også noe man ikke er klar over. Da skal du vite at rom gir en spennende og smakfull karakter.
    16. desember 2005
  • 16 Desember 2005 - 09:42

    Test av viner fra Priorato og Montsant

    Etter å ha smakt seg gjennom tilbudet av viner fra Priorato og Montsant, er panelets konklusjon følgende: Vinene er overraskende modne og med et relativt begrenset lagringspotensial.
    16. desember 2005
  • 16 Desember 2005 - 09:41

    Test av viner fra Priorato

    Etter å ha smakt seg gjennom tilbudet av viner fra Priorato og Montsant, er panelets konklusjon følgende: Vinene er overraskende modne og med et relativt begrenset lagringspotensial. Her er testens første del - viner fra Priorato.
    16. desember 2005