Har du ikke handlet inn champagnen til nyttår ennå, bør du gjøre det nå. Risikoen for å møte tomme polhyller øker for hver time som går av 2006.
Unngå krise
Og da ender du kanskje opp som han som måtte skåle inn det nye året i en billig og søt musserende. Det kan hende at ikke det var det verste hvis ritualet ble gjort ute ved 15 minus. Og alle hadde fått nok fra før.
Fra basislisten
Basisutvalgets beste og dyreste
Denne rådyre champagnen har en helt spesiell virkning på folk. Den oser av luksus, men skuffer heller ikke. Det er nemlig ikke bare innpakningen og reklamen som gjør den eksklusiv.
Dette er en svært sammensatt champagne på alle måter og en drøm på matbordet. DP som den kalles blant innsidere, åpnes aldri utendørs ved vinterlige forhold. Det er helligbrøde.
Nestbest og mye mer for pengene
Denne champagnen skuffer aldri, og selv om prisen kan virke høy, får du noe helt spesielt for pengene.
Dessuten kan den lagres i minst ti år.
Heller ikke denne tar du med deg ut i rakettosen.
Billigst av de beste
Denne robuste champagnen tåler en støyt - også å bli åpnet til akkompagnement av fyrverkeri og støyende nordmenn.
Men den fungerer aldeles utmerket som start på kvelden - til fingermat eller en forrett.
Her finner du oversikten over de 11 beste champagnene for nyttårsfesten (klikk)