15. januar i Oslo - Utsøkt middag med ti viner fra J&F Lurton

Nå har du en enestående mulighet til å smake hele ti viner til en skreddersydd meny - meld deg på i dag!
Redaksjonen
29 Desember 2006 - 17:00

Vi starter året 2007 med en virkelig godbit for deg som er interessert i god mat og drikke - en fabelaktig middag komponert av kokkene ved Vitis Vinifera for å passe perfekt til de ti vinene vi skal smake fra J&F Lurton.
 
è FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på nedenfor (klikk) Arrangementet er nå avholdt.
 
Nordmann med fransk touch
Denne kvelden er det Geir Henning Eikeland, ansvarlig for J&F Lurton i Norden, som vil geleide oss gjennom en rundreise i vinens verden.
 
Han har gjennom en årrekke vært med på å bygge opp porteføljen til en rekke franske topprodusenter i Norge, og vil holde foredraget på norsk.
 
Brødre med renommé
De to brødrene Jacques og François Lurton er sønner av André Lurton, en av vinverdenens største personligheter.
 
Brødrene har også selv opparbeidet seg et rykte som vinmakere i verdensklasse.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Bolgen">Les mer om J&F Lurton her (klikk)

Pass på å ikke gå glipp av denne fantastiske middagen - invitér dine venner og kjente eller gode kollegaer til en utsøkt aften.
 
è FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på nedenfor (klikk) Arrangementet er nå avholdt.
 

MENY
Winemakers Dinner med J&F Lurton
-
Vitis Vinifera
15. januar 2007
*
Apéritif
Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc 2005
*
Pepperstekt kongekrabbe med krabberavioli, mangosalat og tomatbuljong
Lurton Sauvignon de Bordeaux 2005
Tierra del Fuego Pinot Gris 2005
Hermanos Lurton 2005
**
Vaktel med kirsebær og kryddervinaigrette
Lurton Malbec Reserva 2003
Lurton Piedra Negra 2002
Clos de Lolol 2003
***
Reinsdyrsadel i sjokoladesaus, kålrotfondant og rosenkålsalat
Chateau des Erles Fitou 2002
Pilheiras Grande Escolha 2004
El Albar Exelencia 2003
***
Sjokoladefondant med mørke bær
*

Dette er vinene vi får servert denne kvelden:
• Clos de Lolol 2003, Chile (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 300,-)
• Pilheiros Grande Escolha 2004, Duoro, Portugal (lanseres mars 2007, ca pris kr 280,-)
• El Albar Exelecia, Toro, Spania (lanseres mars 2007, ca pris kr 290,-)

è Meld deg på her (klikk) Arrangementet er nå avholdt.
 
Dette arrangementet er nå fulltegnet, men du kan registrere deg på venteliste. Vi vil da kontakte deg straks vi kan tilby deg plass(er).

Tid: 15. januar 2007 kl. 19.00 - 23.00
Pris: kroner 895,- inkl. mva
Sted: Vitis Vinifera, Karenslyst Allé 12/14, 0278 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 150107. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 11.01.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Verdensomspennende vinmakere
Jacques og François Lurton produserer i dag vin i alle verdens hjørner, og alltid med topp kvalitet som målestokk. De blir lovpriset av journalister fra hele verden og oppmerksomheten rundt deres viner er enorm.
 
Kvalitet, kreativitet og "value for money" er nøkkelord for deres virksomhet.
 
Historien bak
I 1988 så selskapet J&F Lurton dagens lys, i det sønnene av legendariske André Lurton, Jaques og François, tok med seg all sin kunnskap som konsulenter for flere store vinhus og dannet sitt eget selskap.
 
Deres visjon var at det er mulig å lage viner av ypperste kvalitet fra alle områder der vinranker vokser under naturlige forhold. Takket være denne filosofien kan du finne en imponerende portefølje av viner fra hele verden signert J&F Lurton.
 
Etter en nøye utvelgelse av de ypperste vinmarkene i noen av de mest forskjellige vinområdene i verden, finner vi i dag J&F Lurton sine eiendommer i Frankrike, Chile, Argentina, Uruguay, Spania, Portugal og Australia.
 
è FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk) Arrangementet er nå avholdt.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Supertoscaner som ikke får lov å hete det
+
Ukens vin

Supertoscaner som ikke får lov å hete det

Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
+

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Supertoscaner som ikke får lov å hete det
+
Ukens vin

Supertoscaner som ikke får lov å hete det

Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
+

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne suppa både varmer og skaper farge på middagsbordet
Dagens rett

Denne suppa både varmer og skaper farge på middagsbordet

En varm og deilig suppe gjør godt i novembermørket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her