Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 25 April 2005 - 12:37

    Fisk for fiskevegreren

    Sverdfisk er det nærmeste du kommer kjøtt, og dermed perfekt for familier med fiskevegring. Når du tilbereder denne eksklusive råvaren etter oppskriften blir det saftig og ikke minst vårlig friskt. Selvsagt med drikke til som passer så vel retten som årst
    25. april 2005
  • 22 April 2005 - 15:16

    20. mai i Oslo - Kokkekurs med vårens råvarer

    Nå kan du sammen med noen av landets mest profilerte kokker lære deg å lage god mat. Du vil også lære mer om mangfoldet av vårens gode råvarer og hvordan de kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge.
    22. april 2005
  • 21 April 2005 - 20:42

    9. mai i Oslo - Smak hele Toscana på én kveld

    Bli med og smak hele ni flotte viner fra familien Cecchi som har en enorm kunnskap om og kjærlighet til Toscana. Dette gjenspeiler seg i deres unike, distinktive og innovative vinproduksjon. Fortsatt ledige plasser til dagens smaking!
    21. april 2005
  • 20 April 2005 - 12:20

    Lindemans BIN 65 bursdagsparty

    I forbindelse med at det i år er 20 år siden hvitvinen Lindemans BIN 65 ble lansert for første gang, har vi gleden av å kunne invitere til en spesialpriset 80-talls bursdagsfest i Stratos Selskapslokaler torsdag 12. mai fra klokken 19.00.
    20. april 2005
  • 20 April 2005 - 01:00

    Wraps med uer

    Uer er en usedvanlig flott fiskeart når man skal velge råvare for smaksrike middager. Imidlertid tør vi påstå at de færreste har benyttet uer til wraps. To ganske ulike hvitviner er vårt vinvalg til retten.
    20. april 2005
  • 19 April 2005 - 01:00

    Refser mattilsynet etter salmonellafunn

    Mattilsynet har ikke fått bekreftet at det er fiskemel som er smittekilden for salmonella-funnet på kyllinggården i Eidsberg.
    19. april 2005
  • 17 April 2005 - 01:00

    Ovnsbakt pepperkveite

    Kveite står på planen for denne ukens søndagsmiddag. Intet mindre enn et luksusmåltid er hva denne lekre fisken kan sørge for. Med god hjelp av de lekre vinene vi anbefaler.
    17. april 2005
  • 14 April 2005 - 14:36

    Villig laks

    At laks er nordmenns favorittfisk, er lett å forstå, for få fiskeslag er så villige på kjøkkenet som den. Den er imidlertid litt mer krevende hva vinvalg angår, og særlig når ingrediensene hentes fra andre verdensdeler.
    14. april 2005
  • 12 April 2005 - 01:00

    Basilikumkrydret skreifilet

    Det nærmer seg slutten på skreisesongen. Har du ennå ikke fått anledning til å spise dette er det sannelig på høy tid. Smaker deilig, godt for kroppen. Lettlaget er det også.
    12. april 2005
  • 09 April 2005 - 01:00

    Breiflabb med stekt sopp og rødvinsmør

    Helgens fiskemåltid er det breiflabben som står for. Her blir det uten tvil godfisk til middag, så derfor er vårt førstevalg en vin hvor du vil bli forbløffet over dens utrolig høye kvalitet.
    09. april 2005
  • 08 April 2005 - 13:00

    Fondue - for intime selskaper

    Hvis du ønsker å holde en liten og tett sammenkomst med god mat for gode venner, da skal du velge fondue. Det beste av alt er at gjestene tilbereder maten selv. Her får du oppskrifter til flere fonduevarianter og ditto sauser.
    08. april 2005
  • 07 April 2005 - 14:31

    La våren komme

    Når vårluften stryker mildt over ansiktet, sendes signaler om vårlig føde til magen. La det bli vår i glasset også.
    07. april 2005
  • 05 April 2005 - 15:38

    25. april i Oslo - Italia på menyen på Ekebergrestauranten

    Den nyåpnete Ekebergrestauranten er stedet når vi nå inviterer deg til flott middag med Daria Garofoli fra den italienske vinprodusenten Garofoli. Få med deg de flotte vinene fra et av Italias eldste vinhus.
    05. april 2005
  • 31 Mars 2005 - 15:00

    Restefest

    Rester fra søndagssteika blir rask og god kveldskos uka etter. Har du noen vinskvetter stående, finner de også lett sin make.
    31. mars 2005
  • 31 Mars 2005 - 11:48

    2. mai i Oslo - Amerikansk på menyen

    Nok en gang inviterer vi deg til en smakfull aften på restaurant Vitis Vinifera. Der får du servert en fire-retters meny sammen med hele ni flotte viner fra Californias Sutter Home. Alt for symbolske 695 kroner.
    31. mars 2005
  • 30 Mars 2005 - 01:00

    Skinnstekt uer med riskaker

    Første fiskemåltid etter påske blir uer. Intet dårlig valg, for maken til smaksrik fisk til en relativt hyggelig pris skal du nok måtte lete litt etter. Vi matcher retten med en østerriksk hvitvin.
    30. mars 2005
  • 22 Mars 2005 - 12:25

    18. april i Oslo - Smak norsk supervin

    45 minutter utenfor Santiago i Chile finner vi den norske vingården Odfjell Vineyards. Få med deg det spennende foredraget samt smake åtte av deres kritikerroste viner, alt servert av Bernt Daniel Odfjell.
    22. mars 2005
  • 18 Mars 2005 - 16:28

    Apéritifs store påskemeny 2005

    Uansett hvor du velger å tilbringe påsken gir vi deg hver eneste dag forslag til deilige måltider og tilsvarende drikke. Sats på det tradisjonelle eller prøv noe nytt med Apéritif. God påske!
    18. mars 2005
  • 18 Mars 2005 - 14:07

    Go'bakst til påsken

    Påsken ferieres og feires i stor grad sammen med familie og venner, og da med god mat og godt tilbehør. Men vi må for all del ikke glemme godt brød og til kaffekosen dertil fristende kaker. Her får du oppskrifter til alt sammen.
    18. mars 2005
  • 17 Mars 2005 - 14:12

    Kjekke kjaker

    Torskekjaker med smak av hvitløk er en vinner. Smaksrik mat som trenger noe riktig godt i glasset.
    17. mars 2005
  • 16 Mars 2005 - 17:05

    13. og 14. april i Trondheim og Tromsø - Smak hele cognacporteføljen til Bache-Gabrielsen

    Nå har du en enestående sjanse til å smake ikke mindre enn samtlige 11 produkter i cognacprodusenten Bache-Gabrielsens portefølje. Den eldste, Hors d'Age, er hele 70 år gammel.
    16. mars 2005
  • 15 Mars 2005 - 17:04

    Spansk aften med Rioja og Serrano

    Spanias to fremste kulinariske produkter er uten tvil vin og skinke. I Oslo og Stavanger kan du bli med og smake 10 flotte viner fra Rioja - og i tillegg få servert et spennende tapasbord med en rekke herlige skinkeprodukter.
    15. mars 2005
  • 12 Mars 2005 - 01:00

    Uer med risnudler

    Uer og wok er en sjelden kombinasjon. Men at det kan smake godt er hevet over enhver tvil. Og du bare må sikre deg en flaske av den deilige italienske hvitvinen vi anbefaler.
    12. mars 2005
  • 10 Mars 2005 - 10:49

    Hjertegodt

    En forrett eller smårett med carpaccio av uer vil både pirre smaksløkene, glede magen og skremme kolesterolnivået. Med litt hvitvin i glasset blir effekten enda større.
    10. mars 2005
  • 08 Mars 2005 - 16:08

    4. og 6. april - Smak eksklusiv cognac i Oslo og Trondheim

    Når det skal smakes cognac er det kvalitet fremfor kvantitet som gjelder. Bli med og smak fem eksklusive norske cognacer - verdt mer enn 5000 kroner.
    08. mars 2005