Pølsefest på grillen
Fremgangsmåte
Beregn 2-3 pølser per person
Praktisk talt alle typer pølser egner seg til grilling. Men med en varm grill kan det lett sje at pølsene sprekker. Det kan du unngå ved å lage et par, tre snitt i hver langside av pølsene før du legger dem på grillen. Helt sikker mot sprekk er du hvis du velger grillpølser - de er nemlig skinnfrie. Uansett pølsetype, så er det viktig at du snur pølsene ofte. Både for å unngå sprekk og at pølsene blir svidd.
Mange ppskrifter med pølser finner du her
Alt du trenger å vite om pølser
Gode råd og tips om grilling finner du her
Her finner du veldig mange deilige grillretter
Se våre oppskrifter på saus til grillmaten
Her får du sært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 98.30 kr Basisutvalg (Test)87 POENG
Ekte cæsarsalat - men med bacon
Fremgangsmåte
- Ha salaten klar i en stor bolle i kjøleskapet.
- Sprøstek bacon og legg på tørkepapir.
Krutonger: - Forvarm ovnen til 160 °C.
- Bland sammen hvitløk, olje og smør i en gryte.
- Varm opp smørblandingen til det bobler.
- Ta så gryta vekk fra kokeplaten.
- Hell smørblandingen over i en bolle og tilsett brødterningene.
- La de trekke til seg smørblandingen før de legges på et stekebrett.
- Stek dem i ovnen til krutongene er gylne.
- Dressing:
- Pisk eggeplommene i en stor metallbolle.
- Rør i hvitløk, sennep og sitronsaft, men bare en ting om gangen.
- Pisk i olivenolje, først bare noen dråpen, deretter litt og litt olje om gangen. Pisk hele tiden.
- Rør i ansjosfiletene og halvparten av parmesanosten.
- Bland salatbladene sammen med dressingen i en stor bolle.
- Serveres på tallerker med krutonger, parmesanost, sprøstekte baconskiver og godt med nykvernet sort pepper.
Vi byr på flere varianter av cæsarsalat
Her finner du mange flere oppskrifter på deilige salater
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
82 POENG