Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 15 Mai 2008 - 02:00

    Kyllingpai med ost og bacon

    En god pai kan du ha som en deilig middag, til lunsj eller som en del av festbordet.
    15. Mai 2008
  • 14 Mai 2008 - 02:00

    Klassisk skinkestek

    Denne klassikeren hører hjemme på ethvert festbord, lag en stor skinkestek i dag så har du til 17. mai.
    14. Mai 2008
  • 12 Mai 2008 - 02:00

    Pastasalat med mozzarella

    Med gode råvarer lager du enkelt en deilig salat. Nyt av fridagen.
    12. Mai 2008
  • 11 Mai 2008 - 02:00

    Røkt lammelår med appelsin- og fennikelsalat

    Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften.
    11. Mai 2008
  • 10 Mai 2008 - 02:00

    Sjømat på grillen

    Vi tar maten med oss ut i dag og lager et skikkelig festmåltid på grillen med det beste fra havet.
    10. Mai 2008
  • 09 Mai 2008 - 02:00

    Innbakt svinefilet med soltørkede tomater

    I dag er det grillen som står for tur når vi tilbereder herlig svinefilet med masse smak.
    09. Mai 2008
  • 08 Mai 2008 - 02:00

    Jarlsbergsalat med eple og fennikel

    En spennende kombinasjon av norske delikatesser med en fransk touch er herlig forfriskende på varme dager.
    08. Mai 2008
  • 07 Mai 2008 - 02:00

    Quiche med pølse og cheddar

    Franskmennene kan dette med å lage pai, og dagens oppskrift er en skikkelig deilig variant.
    07. Mai 2008
  • 06 Mai 2008 - 02:00

    Røkelaks med eple- og fennikelsalat

    En herlig lakserett med forfriskende smak passer perfekt nå som solen varmer godt.
    06. Mai 2008
  • 04 Mai 2008 - 02:00

    Kyllingruller

    Det deilige kyllingkjøttet blir enda bedre når du fyller det. Prøv oppskriften selv.
    04. Mai 2008
  • 29 April 2008 - 02:00

    Vårlig laksepakke

    Enkelt, lekkert og fullt av smak, det er slik vi liker oppskriftene på travle hverdager.
    29. april 2008
  • 28 April 2008 - 02:00

    Det er slik du selv skal lage biffpizza med hvitløk- og urtesaus

    Pizza er populært, og hjemmelaget pizza er det aller beste.
    28. april 2008
  • 27 April 2008 - 02:00

    Kalvefilet med tunfisksaus

    Dette er en klassisk rett som mange har opplevd å få servert som forrett i Italia, men den er fabelaktig også som en varm hovedrett.
    27. april 2008
  • 25 April 2008 - 02:00

    Kylling med parmaskinke og risotto

    I det helgen starter trår vi til med en skikkelig festrett med italiensk vri.
    25. april 2008
  • 24 April 2008 - 02:00

    Lasagne

    En riktig favoritt blant store som små kan vi kalle dagens rett, men i dag er den både vegetarisk og sunn.
    24. april 2008
  • 23 April 2008 - 02:00

    Bruschetta med langtidsmodnet norsk spekeskinke

    En italiensk rett med norske råvarer, det blir ikke stort bedre midt i uken.
    23. april 2008
  • 22 April 2008 - 02:00

    Tortellinisalat

    En herlig, velsmakende salat som også er enkel og rask å lage passer godt denne dagen.
    22. april 2008
  • 21 April 2008 - 02:00

    Spaghetti alla puttanesca

    Vi elsker det italienske kjøkkenet, og i dag er det en klassisk spaghettirett som står på menyen.
    21. april 2008
  • 20 April 2008 - 02:00

    Asiatisk andebryst

    Vi serverer en skikkelig delikatesse denne søndagen i det norsk andebryst står på menyen. 
    20. april 2008
  • 18 April 2008 - 02:00

    Orientalsk svinesauté

    En rask rett med masse smak - dette er den beste måten å starte helgen på!
    18. april 2008
  • 17 April 2008 - 02:00

    Sukiyaki, Japans nasjonalrett

    Ferden går østover og til en japansk rett som er utrolig smaksrik og perfekt å be venner på.
    17. april 2008
  • 15 April 2008 - 02:00

    Laks i red curry

    Hva med en krydret vri på den kjente og kjære laksen til middag i dag?
    15. april 2008
  • 14 April 2008 - 02:00

    Stekt ris som i Singapore

    Det er mange som har smakt stekt ris på ferie, eller fått det servert på restaurant. Dette er en rett du enkelt kan lage hjemme også.
    14. april 2008
  • 13 April 2008 - 02:00

    Kalvestek i gryte

    Grytesteker er tradisjonsrik kost, og nå er det heldigvis ganske lett å få tak i det deilige kalvekjøttet.
    13. april 2008
  • 12 April 2008 - 02:00

    Persillebakt torskefilet

    Kritthvit torsk med smakfullt tilbehør gjør denne lørdagsmiddagen til et festmåltid.
    12. april 2008