Bakt potet med skagensalat og pesto

Fremgangsmåte
- Prikk potetene med en gaffel.
- Legg saltet i en ildfast form med potetene oppå.
- Stek potetene midt i ovnen på 175 grader til de er møre, ca. 50 minutter.
- Snitt potetene og ha i hjemmelaget skagensalat .
- Pynt med lodderogn og salat som er vendt i pesto.
- Server med sitron og dill.
Tips: I stedet for å bake potetene på grovsalt, kan du pakke dem inn i aluminiumsfolie i stedet
Flere gode potetretter finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
86 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 184.90 kr Bestillingsutvalget83 POENG
Slik lager du skagensalat

Fremgangsmåte
- Bland créme fraîche eller lettrømme med urter og sennep.
- Vend inn skalldyrene og smak til med sitron, salt og pepper.
Utmerket til baguetter, bakt potet eller i en avocado.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
82 POENG