Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 April 2008 - 02:00

    Tacokjøttboller med grønnsaksmos

    Den som synes kjøttboller er kjedelig mat har ikke forsøkt denne oppskriften.
    11. april 2008
  • 07 April 2008 - 02:00

    Gresk burger

    Herlige solfylte Hellas er inspirasjonen for denne retten - drøm deg bort med en deilig hvitvin i glasset.
    07. april 2008
  • 06 April 2008 - 02:00

    Dette er manges yndlingsrettt, nemlig erter, kjøtt og flesk

    Det er viktig å holde tradisjonsmaten i live. Denne oppskriften er en skikkelig smaksbombe.
    06. april 2008
  • 03 April 2008 - 02:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    03. april 2008
  • 02 April 2008 - 02:00

    Kjøttkaker med ertestuing

    Det er på tide med en skikkelig klassiker i det vi serverer mors kjøttkaker.
    02. april 2008
  • 01 April 2008 - 02:00

    Havets røkte fristelse

    Vi har utrolig mye god fisk her til lands, og i dag er det den røkte koljen som står på menyen.
    01. april 2008
  • 31 Mars 2008 - 02:00

    Kjøttsuppe

    God mat trenger ikke å være vanskelig å lage. Denne kjøttsuppen varmer godt i tillegg.
    31. mars 2008
  • 30 Mars 2008 - 03:00

    Lammesadel med grønnsakskompott

    Denne søndagen slår vi til med en skikkelig lekker rett på det deilige norske lammekjøttet.
    30. mars 2008
  • 28 Mars 2008 - 02:00

    Kyllinglår med urter

    Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag.
    28. mars 2008
  • 27 Mars 2008 - 02:00

    Meksikansk pai

    Prøv denne hete meksikanske varianten av den klassiske franske paien.
    27. mars 2008
  • 26 Mars 2008 - 02:00

    Karrikremet blåskjellpanne

    Blåskjell er en fabelaktig delikatesse og er lett å finne i butikken. I dag serverer vi deg en ny måte å tilberede denne delikatessen på.
    26. mars 2008
  • 25 Mars 2008 - 02:00

    Chilicanneloni

    Lettlagede, deilige pastaretter er herlige å tilberede etter en lang påskeferie. Denne har en dessuten en ekstra hot touch.
    25. mars 2008
  • 23 Mars 2008 - 02:00

    Røkelaks med eple- og fennikelsalat

    En herlig lakserett med forfriskende smak er vår anbefaling denne påskedagen.
    23. mars 2008
  • 22 Mars 2008 - 02:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag.
    22. mars 2008
  • 20 Mars 2008 - 02:00

    Pølselapskaus

    En skikkelig gammel klassiker drar vi frem fra glemselen i dag, og ingenting er vel som hjemmelaget mat?!
    20. mars 2008
  • 19 Mars 2008 - 02:00

    Kyllingfilet i pita

    Midt i påskeuken frister vi med en smakfull og enkel rett med saftig kyllingfilet.
    19. mars 2008
  • 18 Mars 2008 - 02:00

    Gryte a la Knut

    Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak, det finnes knapt noe bedre nå i påsken.
    18. mars 2008
  • 15 Mars 2008 - 02:00

    Torsk med nudelsuppe

    Kritthvit, saftig og med masse smak - det er ikke rart at torsken er blitt så populær over hele verden!
    15. mars 2008
  • 13 Mars 2008 - 02:00

    Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella

    Kylling er umåtelig populært på middagsbordet og dagens rett vil nok falle noen og enhver i smak.
    13. mars 2008
  • 11 Mars 2008 - 02:00

    Putt safranen i middagen i stedet

    Denne fyldige safrangule suppen er plaster på såret om du ikke rekker å bake lussekatter i dag.
    11. mars 2008
  • 10 Mars 2008 - 02:00

    Kjøttboller med rotgrønnsaker

    Dette er en rett du virkelig burde prøve, for du vil helt klart få en ny opplevelse av de tradisjonelle kjøttbollene.
    10. mars 2008
  • 09 Mars 2008 - 02:00

    Slik lager du middelhavsgryte med lam

    I dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du nyter det herlige vårværet.
    09. mars 2008
  • 08 Mars 2008 - 02:00

    Festmeny til kvinnens pris

    I dag er dagen du skal skjemme bort din kjære. Det er kvinnens dag og da serverer vi en flott treretters meny.
    08. mars 2008
  • 07 Mars 2008 - 02:00

    Andebryst med plomme- og pasjonsfruktsaus

    Vi trår til med en skikkelig delikatesse på menyen i dag i det vi serverer andebryst.
    07. mars 2008
  • 06 Mars 2008 - 02:00

    Pølseform med purre

    Det er mye god mat i pølser, ikke minst når du gjør noe ekstra ut av dem. Prøv denne oppskriften selv.
    06. mars 2008