Nordmenn kjøper stadig mer espressokaffe til hjemmebruk. Nå har Norsk Kaffeinformasjon testet samtlige maskinmerker som selges i Norge. Du må ut med ca 5 000 kroner for å få en av de beste maskinene, viser testen.
Trappist-øl er en av de få øltypene som har et lovbeskyttet navn. For å kunne ha betegnelsen Trappist-øl (Trappistenbier eller Bière des Pères Trappistes), må det være brygget i et av de seks trappistklostrene, som alle nå befinner seg i Belgia.
Utvalget her til lands av sørafrikanske viner av druene pinotage og shiraz bør ikke være representativt for hva som er mulig å få ut av de to druene. Til det er det generelle nivået altfor dårlig, noe testen av hele 43 viner viser.
Tilbudet av roséer i Norge er for tiden enormt. Etter å ha testet i alt 62 viner fra hele verden, kan Apéritifs panel underskrive på at det er all grunn til å glede seg over kvaliteten.
Ukens viner passer så vel til den forestående St. Hans-feiringen som til enhver annen anledning med god mat i sentrum. Prisreduksjoner juli 2005 er nå tatt med.
I familiebedriften Weingut Eugen Müller har ønsket om å levere et ultrarent uttrykk for "der Forster riesling" førsteprioritet. Og det til svært gunstige priser.
Lurer du på hvilken boksvin du skal kjøpe har aperitif.no svaret. Vi gir deg opplysninger om flere enn 300 boksviner. For mange av dem foreslår vi også hva du kan spise til.
The Beer Shop lever en ganske så anonym tilværelse i en av Londons nordlige bakgater. Men bak fasaden finnes 500 sorter øl og et økologisk mikrobryggeri. Velkommen til Øldorado.
Nå som sommeren er lovet oss benytter vi anledningen til å pøse på med fruktige og atter fruktige sommerdrinker. Kjølig og oppfriskende, samtidig som den etterlengtede sommerfølelsen forsterkes.
Dr. Bürklin-Wolf har gjennom sitt grand cru-konsept innledet et nytt press på tysk vinlov som lenge har vært moden for revisjon. Samtidig kan vinhuset se tilbake på en vellykket snuoperasjon som plasserer det helt i teten.
Sommeren er straks over oss og med den følger begjæret etter kjølende, leskende og friske drikker. Denne Ukens drink oppfyller således alle tre ønsker. God helg!
Sør-Afrikas vinindustri er fortsatt svært hvit. Derfor får Ntsiki Biyelas inntreden som landets første fargede kvinnelige winemaker stor og velfortjent oppmerksomhet.
Et vellykket barbesøk er avhengig av tre faktorer: folkene bak, strukturen og service. Alt henger sammen. En bar er slett ikke bare en bar for Chris Spencer.
Mens hele vinverdenens fokus er rødvin, går Danie de Wet den motsatte veien. Og hvis du trodde at ny verden-chardonnay var gått ut på dato, har du ikke smakt hans viner.