Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 17 Februar 2010 - 02:00

    Hønsesuppe som i Provence

    En lekker og rykende varm suppe som i tillegg er enkel å lage, er perfekt mat til OL-sendingene i dag.
    17. februar 2010
  • 16 Februar 2010 - 02:00

    Heges laksepanne

    Alle toppidrettsutøvere vet hvor viktig det er å spise fisk jevnlig, og denne deilige lakseretten blir raskt familiens favoritt.
    16. februar 2010
  • 15 Februar 2010 - 02:00

    Dette er kanskje den enkleste middagsretten du kan lage

    En lettvint og rask gryterett er som skapt for den første mandagen i november - årets mørkeste måned.
    15. februar 2010
  • 14 Februar 2010 - 02:00

    Kjærlighetens festmeny

    Gjør ekstra stas på den du elsker i dag med en eller flere av rettene fra vår spesielle Valentinesmeny.
    14. februar 2010
  • 13 Februar 2010 - 02:00

    Grov kjøttpudding med kålstuing

    I dag starter OL for fullt og hva er vel bedre enn et lettlaget måltid i det du heier frem våre medaljehåp i Canada?
    13. februar 2010
  • 10 Februar 2010 - 02:00

    Byr du på wok med hjemmelaget saus, får du stjerner i boka

    Finn frem woken og tryll frem denne lekre og smakfulle retten til middag i dag.
    10. februar 2010
  • 08 Februar 2010 - 02:00

    Hverdagsmaten behøver ikke være kjedelig - bare se her

    Kjøttboller er alltid velkomment og her får de en innpakning som gjør dem ekstra saftige.
    08. februar 2010
  • 07 Februar 2010 - 02:00

    Ovnsbakt kylling med pesto

    Med hel kylling kan du lage et skikkelig festmåltid, og det er enklere enn du tror, bare prøv denne oppskriften selv.
    07. februar 2010
  • 06 Februar 2010 - 02:00

    Posjert torsk med dillvinaigrette og potetchips

    Skreien er over oss, og hva er vel bedre enn å fråtse i delikatessen med denne herlige retten?
    06. februar 2010
  • 02 Februar 2010 - 02:00

    I dag skal du lage blåskjell på fiskekonens vis

    Med et nett friske blåskjell og noen få grønnsaker og krydder, lager du raskt denne fabelaktige retten.
    02. februar 2010
  • 01 Februar 2010 - 02:00

    Fylte pannekaker med krydret kylling

    Pannekakemiddagen blir ny og spennende med salt fyll. Prøv bare denne deilige varianten.
    01. februar 2010
  • 31 Januar 2010 - 02:00

    Afrikansk kylling Yassa

    Denne helgen er det et smaksrikt og mettende måltid som er står på menyen, og hvorfor ikke la kyllingstykkene godgjøre seg litt lengre i marinaden.
    31. januar 2010
  • 22 Januar 2010 - 02:00

    Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

    Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.
    22. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 02:00

    Lun blomkålsalat med salsa

    Noen salater kan også serveres varme, slik som denne lekkerbiskenen.
    21. januar 2010
  • 17 Januar 2010 - 02:00

    Ovnsbakte kyllinglår med estragon og sopp

    Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor kylling er manges favoritt når man kan lage så deilige retter som denne.
    17. januar 2010
  • 15 Januar 2010 - 02:00

    Biff med rotfruktsrisotto

    Flesk til med en skikkelig deilig biffmiddag med italiensk vri denne fredagen.
    15. januar 2010
  • 06 Januar 2010 - 02:00

    Brennhet potetsuppe

    Når kulda setter seg skikkelig i kroppen er det herlig å kjenne varmen bre seg med denne deilige suppen.
    06. januar 2010
  • 03 Januar 2010 - 02:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    03. januar 2010
  • 02 Januar 2010 - 02:00

    Tørrfisksuppe med bacon og chorizo

    I dag serverer vi en kjempegod suppe som virkelig varmer på en hustrig dag med sin fyldige og fyrige smak.
    02. januar 2010
  • 31 Desember 2009 - 02:00

    Nyttårsaftens festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    31. desember 2009
  • 30 Desember 2009 - 02:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2009
  • 29 Desember 2009 - 02:00

    Torsk med sandefjordsmør

    Torsk er en juletradisjon for mange, og det finnes knapt noe bedre å servere etter de mange dagene med tung julemat.
    29. desember 2009
  • 28 Desember 2009 - 02:00

    Pai med juleskinke og rødkål

    Har du rester igjen etter julefesten passer det godt å lage en deilig pai av det, prøv bare denne oppskriften selv.
    28. desember 2009
  • 27 Desember 2009 - 02:00

    Dampet kveite med fondantpoteter

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig lekker rett på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    27. desember 2009
  • 26 Desember 2009 - 02:00

    Slik koker du perfekt pinnekjøtt

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2009