Meny Antinori Winemakers Dinner - Restaurant Amici 30. januar 2008 Apéritif Villa Antinori Bianco 2006 * Pepperstekt kongekrabbe i åpen lasagne, steinsoppskum og jordskokksalat Villa Antinori Bianco 2006 Bramìto del Cervo 2006 Cervaro della Sala 2006 ** Grillet kalv på trøffelrisotto og selleripuré Pèppoli Chianti Classico 2005 La Bracchesa Vino Nobile di Montepulciano 2000 Villa Antinori 2004 *** Helstekt villsvin med rosmaringnocchi, brokkolipuré og rødvinssaus Badia a Passignano Riserva 2004 Pian delle Vigne Brunello di Montalcino 2000 Guado Al Tasso 2003 ***** Sitron brulée med mangosorbet Muffato della Sala 2005 ****** Kaffe Antinori Grappa Tignanello * |
30. januar i Oslo - Eksklusiv middag med Antinori
Opplev en velkomponert fireretters middag med toppviner fra et av Italias fremste vinhus.
Redaksjonen
15 Januar 2008 - 19:44
Dette blir et av vårens store høydepunkter, og et arrangement du definitivt ikke bør gå glipp av!
Gjennom en delikat fireretters meny satt opp av de kyndige kokkene på Restaurant Amici, vil du selv oppleve kompleksiteten og raffinementet til de mange vinene vi presenterer.
Bli med oss på en uforglemmelig aften med noen av Italias beste viner!
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Perfekte kombinasjoner
Denne kvelden får du møte Filippo Pulisci, som skal ta deg med inn i den fascinerende historien til et av Italias ledende vinhus - Antinori.
Til den spennende menyen får du servert ikke mindre enn 11 kvalitetsviner, samt en ekte italiensk avslutning i form av en flott grappa.
Pass på å ikke gå glipp av dette unike arrangementet - meld deg på i dag!
Les mer om Antinori nederst i denne artikkelen.
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Dette får du servert denne kvelden:
è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt
Tid: 30. januar 2008, kl. 19.00 - 23:00
Pris: kroner 995,-
Sted: Restaurant Amici, Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo.
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 300108.
Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 23.01.08 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Send en mail.
Århundrelang ekspertise
Helt siden 1300-tallet har 26 generasjoner av familien Antinori perfeksjonert vinmakerkunsten, og huset regnes i dag som blant de aller fremste i Italia.
Tross sin lange erfaring med vinproduksjon er Antinori et moderne firma kjent for evnen til å eksperimentere. Firmaet ledes i dag av Piero Antinori, sammen med sine tre døtre Albiera, Allegra og Alessia.
Familien har i sitt kjerneområde i en rekke eiendommer i Toscana og Umbria, men de har også investert i nye vinmarker i Chile, USA og Ungarn, i tillegg til hus i andre områder av Italia.
Badia a Passignano
Den 215 hektar store vingården ligger i nærheten av Sqambuca Val di Pesa, og har noen av de beste forholdene for dyrking av vindruer i hele Chianti Classicoområdet - et jordsmonn bestående av kalkstein, samt at området ligger mellom 250 og 300 meter over havet.
Området har bidratt til stor grad til Chianti sitt renomé og historiske viktighet, noe vi finner igjen I hundrevis av bøker som priser disse Sangiovese-vingårdene, og som vi finner i Firenze's Archivo di Stato. I 1983 ble det funnet et flere tusen år gammelt eksemplar av vitis vinifers (vinranke) på vingården, noe som vitner om områdets lange vintradisjoner.
Området gjennomgår for tiden også en betydelig replanting av hovedsakelig førsteklasses Sangiovesestiklinger fra Santa Cristina vingården, men en liten del av gården plantes med Cabernet Sauvignon og Syrah.
Påmeldingslenken finner du ovenfor.
Forsiden akkurat nå