Dagens rett for hele julen 2007

Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden?
Redaksjonen
01 Januar 2008 - 02:01

Hele menyen finner du her, så det er bare å velge ut dine favoritter. Ønsker du deg flere retter å velge blant, kan du selvsagt lete i vår store julemeny eller i seksjonen for Dagens rett. Eller hva med å søke i Apéritifs kokebok (enkelt søk eller utvidet søk).
 
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Dagens rett - fredag
Ovnsbakt ribbe
Her får du en deilig ribbe med nye, spennende smaker. Prøv den du også.

Dagens rett - lørdag
Bakt Norsk kveite med agurksalat
En av verdens aller beste råvarer blir i dag servert deg av en ekte mesterkokk!

Dagens rett - lille julaften
Risgrøt
Når julegrøten havner på bordet, da legger julefreden seg i de mange hjem. Hvem er det som får mandelen i grøten i år?

Dagens rett - julaften
Juleribbe
Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt, på video! Riktig God Jul!

Dagens rett - 1. juledag
Juletapas
Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet.

Dagens rett - 2. juledag
Pinnekjøtt
I dag venter vestlandets stolthet deg. Nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!

Dagens rett - torsdag
Lutefisk
Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!

Dagens rett - fredag
Reinsdyrmedaljong
Dette er tiden for virkelig å kose seg, så vi er ikke snauere enn at vi serverer et deilig viltmåltid denne fredagen.

Dagens rett - lørdag
Dampet kveite med lime- og kaperssaus
Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker, kveita.

Dagens rett - lørdag
Nyttårskalkunen
Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken. Se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!

Dagens rett - nyttårsaften
Nyttårsaftens festmeny 2007
Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant. Som alltid får du gode drikkeforslag til!
 
Årets største festdag fortjener like lekre retter. Nedenfor får du et knippe deilige retter å velge mellom.
 
God mat fortjener så klart godt drikke, og alle rettene kommer selvfølgelig med tilhørende drikkeforslag.
 
 
Vi i Apéritif ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År!

Dagens rett - 1. nyttårsdag
Marinert matjessild med grillet paprika
Nytt år og nye forsetter, vi starter det nye året med en deilig fiskerett.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Dagens rett

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag

Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her